Щорічна
професійна
премія

Визначено Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп - 2019»

За підсумками першого півріччя 2019 р професійною премією відзначені кращі компанії і житлові комплекси в наступних номінаціях:

ЗАБУДОВНИКИ

БК «Інтергал-Буд», Київ, Забудовник року

За 16 років своєї діяльності ця компанія побудувала понад 70 об'єктів, загальною площею понад 2,9 мільйона кв. метрів. Забудовника відрізняють високі темпи і широка географія будівництва, високий рівень комфорту і якості забудов, власні довгострокові програми розстрочки з соціальними гарантіями. БК «Інтергал-Буд» зараз веде будівництво 18-ти великих житлових комплексів, що забезпечує їй лідируюче положення в галузі.

БІК "Орлан-Інвест Груп", Ірпінь, Провідна будівельна компанія Київської області

Будівельно-інвестиційна компанія реалізує масштабні житлові проекти в найближчому передмісті столиці, здійснює проектування і будівництво з повним комплексом спеціалізованих робіт, від складання проекту до здачі в експлуатацію, застосовуючи передові технології, сучасні матеріали, власний контроль якості і гнучку цінову політику.

LinevichGroup, Ірпінь, Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність

Компанію відрізняють багаторічний досвід роботи в сфері будівництва сучасних функціональних житлових комплексів. Забудовник успішно реалізує масштабні проекти в передмісті столиці, які відрізняються вдалим розташуванням, оригінальною архітектурою, підвищеним комфортом, унікальними і різноманітними плануваннями квартир.

БГ ПАРК, Київ, Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість і надійність

Молода київська компанія повного циклу успішно реалізує сучасні житлові проекти клубного формату, які відрізняються європейської архітектурної стилістикою і оригінальними дизайнерськими інтер'єрами, функціональними ергономічними плануваннями та новітніми інженерними системами, підвищеним комфортом і комплексним благоустроєм.

ПП «Надія», Черкаси, Інноваційні стандарти будівництва

Репутація професіонала, масштаби будівництва і грамотний підбір кадрів дозволили цьому забудовнику зайняти провідні позиції в своєму регіоні. За 25 років роботи компанія реалізувала близько 50-ти будівельних проектів. Забудовник використовує енергоефективні та екологічно безпечні матеріали, впроваджує інноваційні методи і сучасні інженерні технології будівництва, а також гармонійно інтегрує свої новостройік в архітектуру міста.

Traksler Development, Ужгород, Регіональний забудовник року

Компанія з багаторічним досвідом будівництва житлових будинків зарекомендувала себе як надійний забудовник, житло якого відрізняється практичністю, продуманістю деталей, комфортом, довговічністю і користується незмінним попитом у жителів Закарпаття.

НОВОБУДОВИ КИЇВА

 ЖК "Іntergal City", Київ, Новобудова року: новаторська архітектура, престиж і європейська якість.

Цей багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу зводиться в самому серці столиці і відрізняється унікальною архітектурою, відкритими вільними просторами в інтер'єрі, повітряними мостами, які з'єднують каскадні зелені тераси з зонами відпочинку. Унікальний масштабний проект нового покоління відповідає кращим світовим зразкам містобудування і передбачає розміщення в своїх вежах елітних житлових апартаментів і пентхаусів, а також торгового і бізнес-центрів.

ЖК MONTREAL HOUSE, Київ, Зразковий стандарт сучасного житла

Архітектурне рішення цієї новобудови передбачає каскадну поверховість - від 11 до 20 поверхів, сучасний дизайн і обробку натуральними матеріалами - камінь, скло та метал. Будинки комплексу зводяться за монолітно-каркасною технологією і володіють усіма перевагами житла бізнес-класу - розташування поруч з центром столиці, інтегрованість в розвинену міську інфраструктуру, квартири і пентхауси з просторими плануваннями, дворівневий підземний паркінг.

ЖК "Greenville на Печерськ», Київ, Новий формат житла бізнес-класу

Комплекс зводиться з екологічно чистих якісних матеріалів, розташований в престижному районі столиці, має унікальну архітектурну стилістику і підвищені умови комфорту та безпеки: ергономічні вільні планування квартир, багаторівневий паркінг, власну соціальну інфраструктуру, закриту прибудинкову територію, з парковими алеями, спортивними та дитячими майданчиками, цілодобову охорону, консьєрж-сервіс та відеоспостереження.

ЖК Tourbillon, Київ, Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального житлового комплексу

Проект багатофункціонального комплексу Tourbillon складається з трьох 30-32 поверхових веж на загальному 6-поверховому стилобаті. Архітектурними особливостями новобудови стануть декоративні елементи з склофіброгіпсу, децимальний годинник на всю висоту фасаду, оглядовий майданчик на даху стилобату. Цей масштабний проект передбачає всі атрибути концепції "місто у місті": власну торгову і розважальна інфраструктуру, паркінг, багаторівневу систему безпеки, великий ландшафтний парк.

ЖК «Дніпровський», Київ, Комфортне якісне житло за доступними цінами

Сучасний 25-поверховий будинок комфорт-класу з підземним паркінгом гармонійно інтегрований в інфраструктуру центру Дарниці (район Києва) і відрізняється сучасними архітектурними, дизайнерськими і технологічними рішеннями, продуманими плануваннями квартир, енергоефективним панорамним склінням. Девелопер проекту KSM-GROUP реалізував в комплексі концепцію «двір без машин», передбачив зовнішнє і внутрішнє led-освітлення території, а також декоративне підсвічування фасадів будинків.

КД «Едельвейс Феофанії», Київ, Клубний будинок року.

Ця новобудова, розташована в лісопарковій зоні столиці, відповідає всім стандартам клубного житла: оригінальна архітектура та середня поверховість, невелика кількість квартир, просторі і ергономічні планування, панорамні вікна і високі стелі, вишукана обробка холів, підвищена звукоізоляція, закрита територія, безпека та приватність.

ЖК «Riverside», Київ, Проект року: європейські стандарти архітектури, якості та благоустрою Масштабний комплекс зводиться компанією Comfort Life Development в найближчому передмісті столиці, поруч з мальовничим озером. Проект виконаний в сучасному архітектурному стилі, із заниженою поверховістю, та передбачає організацію громадського парку для занять спортом, пляжу і набережної, де є все необхідне для відпочинку, а також створення власної інфраструктури міського типу (торговий і спортивний комплекси, дитячий садок, кафе і ресторани).

НОВОБУДОВИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖК "Гранд Бурже", Буча, Кращий комплекс столичного передмістя

 Масштабний комплекс бізнес-класу з власним торгово-розважальним центром, дитячими майданчиками, підземним паркінгом, лаундж-зоною розташований в безпосередній близькості до столиці. Новобудова відрізняється сучасною архітектурною стилістикою, підвищеним комфортом, розвиненою інфраструктурою та сприятливою екологією.

ЖК "Crystal Avenue", Київська область, Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання

Новий комплекс розташований в районі Петропавлівської Борщагівки, найближчому передмісті Києва, з розвиненою транспортною та торгово-розважальною інфраструктурою. Панорамне скління та просторі тераси на дахах, ландшафтний дизайн та озеленення, фонтан та вечірня підсвітка, дитячі майданчики та власний спортивний комплекс - відмінні риси цього житла. Девелопер комплексу, компанія «НоваБудова», також передбачив для інвесторів вигідні програми придбання нерухомості.

ЖК "Садочок", Київська область, Заміський комплекс року

Комплекс з 9-ти будинків розташовано в найближчому передмісті столиці, на природі, поряд з озером. Новобудова відрізняється оригінальними плануваннями, панорамним склінням, наявністю спортивної, торгової, розважальної інфораструктури. Забудовник також передбачив для мешканців підземний паркінг (двір без машин), відеоспостереження та косьерж-сервіс, спортивні та дитячі майданчики, зони барбекю.

ЖК «Найкращий квартал», Ірпінь, Екологічне заміське житло: унікальні планування, безпека та комфорт

 Сучасний комплекс нового покоління з європейською архітектурою, ландшафтним дизайном та упорядкованою прибудинковою територією зводиться в лісовій частині передмістя, в безпосередній близькості до основних об'єктів міської інфраструктури. Проект житлового кварталу вигідно відрізняється малоповерхових, різноманітністю планувань, невеликою кількістю квартир, панорамним склінням, пентхаусами з оглядовими терасами.

ЖК Park Town, Гостомель, Екологічне якісне житло: енергоефективні матеріали, розвинена інфраструктура, благоустрій і безпека

Новий комплекс з 10 будинків будується в парковій зоні найближчого столичного передмістя. Серед переваг цього заміського житла - сприятлива екологія (хвойний ліс), розвинена інфраструктура, енергоефективні якісні будівельні матеріали, різноманітні сучасні планування квартир, цілодобова охорона, дворівневий паркінг.

ЖК "Озерний Гай Гатне", Київська область, Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, розвинена інфраструктура, затишок і благоустрій

 Малоповерхові будинки комплексу гармонійно інтегровані в природний ландшафт столичного передмістя та поєднують в собі стриманий дизайн, екологічність і максимальну функціональність. У будинках з компактною плануванням передбачені дворівневі квартири з мансардою, а також квартири на вибір: без обробки або з повноцінним сучасним ремонтом. На території комлексу розташовані озера з пляжами, зони для барбекю, футбольне поле, майданчик для воркаута, будується ресторан, передбачені велодоріжки і зони відпочинку.

РЕГІОНАЛЬНІ НОВОБУДОВИ

ЖК "Дніпровська Рів'єра", Кременчук, Висока функціональність, вдале розташування, екологічність і доступність

Новий комплекс середньої поверховості будується з натуральних якісних матеріалів і вигідно відрізняється власною розвиненою інфраструктурою, креативним дизайном фасадів, різноманітністю планувань, панорамними видами з вікон, а також вдалим розташуванням, поруч з центром міста і парковою зоною.

ЖК «Преміум Парк», Житомир, Краще співвідношення ціни і якості, надійність і комфорт

Новий 6-ти секційний 12-ти поверховий будинок з комфортабельними просторими квартирами будується з сучасних енергозберігаючих матеріалів і відрізняється вдалим розташуванням (поряд з міським парком і річкою), розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою. Забудовник комплексу бере участь в державних програмах фінансування будівництва, що робить це житло більш надійним і доступним.

ЖК "Caramel Residence", Луцьк, Висока якість будівництва, енергоефективність та екологічність. Цей комплекс з 8ми будинків відрізняється сучасними технологіями будівництва, комплексним підходом до енергозбереження, застосуванням якісних сертифікованих будівельних матеріалів, зручною транспортною розв'язкою, власною інфраструктурою. Проект благоустрою ЖК передбачає максимальне озеленення території забудови, ландшафтний дизайн, закритий ізольований від міського шуму внутрішній двір, відеоспостереження.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org