Щорічна
професійна
премія

Попередні підсумки відбору на звання Лауреата премії «Будівельний Олімп-2018»

Прийом заявок від учасників будівельного ринку триває з квітня по листопад цього року, а відбір здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є: репутація компанії в професійному співтоваристві; інновації, технічні та технологічні нововведення; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.

Серед київських забудовників і новобудов за підсумками відбору «Девелопером року» експертами була визнана City One Development девелоперська компанія повного циклу, яка ефективно управляє проектами будь-якої складності і створює унікальні об'єкти, що користуються попитом на вітчизняному ринку нерухомості. У номінації «Забудовник року» премією відзначено СГ «Фундамент» за реалізацію нових житлових проектів різного рівня, від економ-до еліт-класу, і створення будівельної групи з власної транспортної компанією, проектним бюро і повним комплексом машин і устаткування для виконання будівельно-монтажних робіт. Лідером будівельної галузі в 2018 році стала Інтергал-Буд, компанія з 15-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється великою кількістю реалізованих проектів, широкою географією і високими темпами будівництва.

Серед столичних новобудов експерти визначили житлові комплекси, що відрізняються інноваційної архітектурою, масштабністю, підвищеним комфортом. Так ЖК «Creenville Park» нагороджений в номінації «Новий формат житла бізнес-класу» за унікальний концепт, використання в будівництві сучасних інженерних технологій та ексклюзивних оздоблювальних матеріалів. ЖК «Камертон» визнаний Елітною новобудовою року як новий житловий проект в центрі столиці зі всіма перевагами елітного житла. КБ CORNER відзначений в номінації «Доступне житло європейського зразка» за високий рівень комфорту і благоустрою, а також унікальні і різноманітні планування. ЖК «Лісова казка 2» відзначений премією в номінації «Проект року: сприятлива екологія, затишок, комфорт» за вдале розташування (в межах міста, поруч з хвойним лісом), креативний дизайн фасадів, розвинену інфраструктуру. Житлові комплекси WellcomeHome на Ревуцького, номінація «Сучасне якісне житло за доступними цінами», та WellcomeHome на Стеценко, номінація «Висока якість будівництва, зручне розташування і розвинена інфраструктура» відзначені професійною премією за екологічність, безпеку і комфорт, а також використання енергозберігаючих матеріалів та сучасних технологій будівництва.

Серед компаній, активно забудовується передмістя столиці, професійною нагородою відзначені: Comfort Life Development (Ірпінь) в номінації «Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність» за будівництво заміського житла високого рівня комфорту та якості, з оригінальною архітектурою, розвиненою інфраструктурою і продуманим благоустроєм; БГ "Синергія" (Ірпінь) в номінації «Лідер ринку житла Київської області» за динамічний розвиток та успішне будівництво сучасного доступного житла, а також соціальних інфраструктурних об'єктів в найближчому передмісті столиці; БК «Атлант» в номінації «Провідна будівельна компанія Київської області» за професіоналізм, масштаби будівництва, гнучку цінову політику та створення власної виробничої бази; ЖК «Гостомель Residence» в номінації «Європейський рівень життя і комфорту» за оригінальну концепцію заміського житла для здорового способу життя та активного відпочинку; ЖК на Прорізній в номінації «Новобудова року: оригінальна архітектура, якість та екологічність» за вдале розташування (в парковій зоні, поруч з Києвом) та розвинену інфраструктуру.

На регіональному ринку житла премію отримали ТДВ «Житлобуд-2» (Харків) в номінації «Провідний забудовник Харківщини», компанія з 75-річним досвідом будівництва, власним розвиненим виробництвом, парком будівельної техніки, запатентованими технологіями і системою управління якістю, сертифікованої відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 -2001; велика будівельна компанія з Івано-Франківська M GROUP DEVELOPMENT в двох номінаціях «За вагомий внесок у розвиток європейського ринку житла» та «Провідний регіональний забудовник»; ДК «Kadium Development» відзначена премією «Регіональний девелопер року» за будівництво нових об'єктів і створення групи компаній, що надають повний спектр послуг в сфері будівництва, обслуговування та управління нерухомістю; ЖК «OBRIY» в номінації «Кращий проект комфорт-класу» за оригінальну ергономіку прибудинкового простору (власний барбекю-парк) та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу).