Щорічна
професійна
премія

У квітні Асоціація ріелторів України увійшла у Експертну Раду премії

Відбір на звання Лауреата премії «Український Будівельний Олімп» здійснюється за методом експертних оцінок. Номінантів оцінюють експерти, які не беруть участі у бізнесі, але добре його знають, наприклад, глави професійних асоціацій.

У квітні 2016 року в Експертну раду професійних премій Business Olimp Awards увійшов Президент Асоціації фахівців нерухомості (ріелторів) України Злидень Сергій Анатолійович.

Експертна Рада премій розглядає документи, які надають компанії-номінанти, а також результати моніторингу інформації про них, який проводить Інформаційна служба професійних премій. Експертна оцінка враховує репутацію компанії в професійному співтоваристві, інновації, технічні та технологічні нововведення, виконання зобов'язань перед клієнтами, нові програми, продукти, об'єкти, введені в експлуатацію і т. п., а також якість сервісу і робіт.

Професійні премії Business Olimp Awards засновані в 2005 році. Детальніше про методику і результати відбору читайте на офіційному порталі www.olimpawards.org.