Щорічна
професійна
премія

Визначена двадцятка кращих забудовників і новобудов України за підсумками 2015 р.

Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» закінчила відбір Лауреатів за підсумками минулого року. Названо двадцять переможців серед компаній, які надали документи на розгляд експертів. На завершальному етапі відбору у число кращих увійшли наступні забудовники і новобудови: ТОВ «Ліга ЮгСтрой» -- одеська компанія, що вийшла в минулому році на київський будівельний ринок, і відзначена в номінації «Професійний та надійний забудовник: комфорт і якість житла середньої поверховості», Клубний будинок Irpin Residence, новий проект компанії «Глобал Девелопмент Україна», який був премійований в номінації «Заміський комплекс року», Клубний будинок «G-House», від забудовника «АВС-БІЛД», -- в номінації «Престижне житло комфорт-класу: оригінальна архітектура, екологічність, сучасний дизайн», ЖК «Шулявський», до будівництва якого нещодавно приступила компанія «Київмонолітбуд», був відзначений в номінації «Сучасна новобудова: зручне розташування, якісні матеріали та енергозберігаючі технології», І нарешті, в номінації «Унікальна архітектура, європейська якість і комфорт» премією був відзначений торгово-офісний центр комплексу «Покровський Посад», який зведений компанією «Нест» в старому центрі р. Києва, на Подолі.

Експертна Рада професійної премії оцінювала претендентів за такими критеріями: • репутація компанії в професійному співтоваристві, • інновації, технічні та технологічні нововведення, • виконання зобов'язань перед клієнтами, • нові програми, продукти, об'єкти, введені в експлуатацію і т. п. • якість сервісу і робіт.

Нагадуємо, що раніше відбір за підсумками 2015 року пройшли наступні забудовники: Building Development Holding в номінації «Девелопер року», домобудівний комбінат «Bauen Haus» в номінації «Європейський рівень будівництва і якісна продукція», компанія «Альтернатива», Гарантована якість і сучасний дизайн, будівельна компанія «Затишний будинок», Сучасне каркасне будівництво: якість, енергосбережение і екологічність, ТОВ «Будівельна група «Evrodim», Лідер котеджного будівництва України, компанія «Інтергал-Буд», Забудовник року, компанія «ЧернівціБудІнвест», Надійний забудовник, будівельна група «Фундамент», Провідний забудовник: можливість перепланування в квартирах панельного домобудування.

Серед новобудов за підсумками минулого року професійною премією були відзначені наступні житлові комплекси:

ЖК «Аметист» в номінації «Якісне заміське житло: розвинута інфраструктура, зручне розташування і прийнятна ціна»,

ЖК «Добра оселя», Житловий комплекс року новобудова економ-класу,

ЖК «Княжицький двір», Сучасне заміське житло: якісні матеріали, доступні ціни, сприятлива екологія,

ЖК «Нова Конча-Заспа», Сучасне заміське будова: розвинута інфраструктура, якість і комфорт,

ЖК «Синергія 2», Сучасне заміське житло за доступними цінами,

ЖК «Супутник Гатне», Доступне житло європейського рівня,

ЖК «Солом'янська, 20-А», Найкраще співвідношення ціни та якості, надійність і комфорт,

ЖК «Жуляни», Комфортне житло економ-класу: розвинена інфраструктура, сучасна архітектура, доступна ціна.

В Експертну Раду професійної будівельної премії входять керівники галузевих асоціацій та заслужені будівельники України. Звання Лауреата присвоюється у певній номінації, яка підкреслює конкурентну перевагу компанії – унікальну розробку (продукт, програму, ноу-хау), досягнення (зростання, динаміку, обсяги), відмітну особливість (ніша на ринку, технологія), або житлового комплексу -- місцерозташування, технологію забудови, масштаби будівництва і т. п.