Щорічна
професійна
премія

ЖК На Прорізній, Київська обл., смт. Гостомель, Європейський стандарт екологічного житла: природа, безпека та комфорт

Житловий комплекс «На Прорізній» в Гостомелі знаходиться за адресою вул. Прорізна, 1 поруч з вулицею Шевченка, по якій пролягають автобусні маршрути до Києва. У декількох хвилинах ходьби зупинка, а в Лісовій Бучі, яка знаходиться в двох кілометрах, розташована залізнична станція. Новобудову з усіх боків оточує лісопаркова зона, в шестистах метрах знаходиться велике озеро. Прекрасна екологія привертає увагу багатьох інвесторів.




Особливості комплексу


Новобудова спроектована за європейськими стандартами. У ході будівництва застосовуються методи, що гарантують більшу довговічність будівель при невеликій вартості обслуговування. Оригінальні ергономічні планування квартир і великі вікна, які засклені енергоощадними склопакетами, забезпечують високий рівень комфорту при незначних витратах на оплату комунальних послуг.

Каркаси будинків виливаються з армованого бетону, кладка зовнішніх стін виконується з енергоефективних керамічних блоків. Фасади утеплюються мінеральною ватою, проводиться облицювання будівель керамічною плиткою, яка надійно захищає ізоляційний шар від атмосферних опадів.


Благоустрій

ЖК «На Прорізній» – житловий комплекс, в якому передбачена власна інфраструктура, зокрема дитячий садок, початкова школа та продуктовий супермаркет. Обладнується сучасна зона відпочинку і барбекю, дитячі майданчики для ігор. Влаштовуються проїзди для спецтранспорту, а також пішохідні доріжки, які вимощені тротуарною плиткою. Крім того, встановлюються вуличні ліхтарі, обладнуються місця для паркування для автомашин. Розбиваються клумби, висаджуються дерева і декоративні чагарники, встановлюється система відеоспостереження.




Характеристики квартир

У комплексі передбачені 1-2-3-кімнатні, а також дворівневі комфортабельні квартири. Житло здається покупцеві повністю підготовленим до ремонту: балкони і лоджії мають суцільне скління, стіни поштукатурені, виконана стяжка підлоги, змонтована система опалення та встановлений двоконтурний газовий індивідуальний котел.

Вибираючи ЖК «На Прорізній» Ви назавжди отримуєте привід для гордості за місце проживання. Стильне панорамне скління надає невисоким будівлям сучасні риси, а гарячі жовті акценти створюють гарний настрій в навіть самі похмурі дні.  

Контакти

Телефон:

(067) 518 74 33

Email: [email protected]

Сайт: https://naproreznoy.com