Щорічна
професійна
премія

БК Креатор-Буд, Тернопіль, Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність

Девелопер «Креатор-Буд» – сучасна компанія, що спеціалізується на зведенні житлових комплексів, офісних центрів та промислових об’єктів. Загальний портфель нараховує вже понад 50 реалізованих проектів. Філії компанії працюють у Києві, Львові та Тернополі. Висока кваліфікація фахівців і 16 років досвіду дозволяє компанії проектувати і будувати об'єкти будь-якого рівня складності.



Головні переваги компанії:

· Європейська якість. Компанія дотримується високих стандартів будівництва. Цікаві архітектурні рішення, покращене планування, швидкісні ліфти, продумані прибудинкові зони зі зручними дитячими майданчиками – зведені новобудови максимально комфортні та привабливі.
· Досвідчений персонал. У компанії працює більше 500 кваліфікованих спеціалістів.
· Надійність. Жодного «замороженого» об’єкта, незважаючи на світові фінансові кризи та громадсько-політичну ситуацію в Україні. Комплексі здаються в експлуатацію вчасно.
· Активна соціальна позиція. Компанія «Креатор-Буд» бере участь у різноманітних еко-заходах проєкту «Квітуча Україна», активно підтримує українських військовослужбовців і провадить благодійну діяльність.

На сьогоднішній день «Креатор-Буд» зводить житлові комплекси Creator City та Krauss Gallery в Києві, ЖК на вулиці Стрийській і «Бетховен» у Львові, а також реалізує вісім сучасних проектів у Тернополі – Beverly Hills, Atlanta Tower, Manhattan, «Варшавський мікрорайон», «Домініканський», «Метрополь», «Панорама» та «Парковий комплекс». Деякі житлові комплекси акредитовані під державну програму «Доступне житло» – «Креатор-Буд» має досвід співпраці з держфондом сприяння житловому будівництву. Детальну інформацію щодо кредитування, а також відгуки громадян, які вже стали власниками житла в новобудовах «Креатор-Буд», можна знайти на офіційному сайті компанії.



Контакти

Телефон:

+38(044)-390-39-09

Email: [email protected]

Сайт: https://kreator-bud.com