Щорічна
професійна
премія

ЖК Senator, Чернівці, Краща новобудова міста Чернівці

Житловий комплекс Senator — це два будинки, будівництво яких здійснюється у 4 черги. На території облаштують дитяче ігрове містечко, спортивний майданчик, футбольне поле, прогулянкові та велосипедні доріжки, автомобільні проїзди та зелені зони відпочинку для дорослих. Також у комплексу буде власна комерційна інфраструктура та підземний паркінг з ліфтом.



Iнфраструктура

Житловий комплекс Senator будують за 5 хвилин на авто від транспортної розв'язки на перетині вулиць Руської та Винниченка, автостанцій №2 та «Кемпінг», за 10 хвилин автомобілем від Міжнародного аеропорту Чернівці та за 15 хвилин від центру міста. Від зупинки, що за 3 хвилини пішки від комплексу, відправляються 2 тролейбусних та 7 автобусних маршрутів.

Купувати продукти мешканці комплексу зможуть у магазинах на нижньому поверсі одного з будинків комплексу, а також у розташованих у пішому доступі магазинах та супермаркетах Першотравневого району: до супермаркету «Економ» — 7 хвилин, до «НиваМаркет» та магазину «Злагода» — 9 хвилин, до «М'ясної лавки» та магазину «Буковинка» — 12 хвилин. До фермерського сільськогосподарського ринку автомобілем їхати 4 хвилини, до гіпермаркету «Велмарт» — 5 хвилин. У пішому доступі від житлового комплексу Senator розташовані ресторан італійської кухні Palazzo та піцерія «Челентано».

У межах 4-5 хвилин на авто від новобудови розташовані дитячі садки №19, №20 та №44, за 9-10 хвилин — дитячі садки №22 та №46. Підготуватися до школи, адаптуватися в суспільстві, навчитися спілкуванню з ровесниками дітям допоможуть у центрі розвитку дитини «Іриска», до якого пішки 7 хвилин. Учні муніципальних шкіл №42 та №11 зможуть ходити на заняття пішки, витрачаючи на дорогу 8-10 хвилин, а до школи №28 — 5 хвилин автомобілем.

Для занять спортом на території житлового комплексу  Senator обладнають спортивний майданчик, футбольне міні-поле та велодоріжки. Ті, хто цікавиться автоспортом, зможуть проводити час на автодромі спортивного центру «Суперкрос», що за 11 хвилин пішки, а покататися на ковзанах можна у розважальному центрі «Льодовий майданчик», витративши на дорогу автомобілем 12 хвилин. Влітку позасмагати та поплавати можна на березі озера поруч з будинком.

З медичних установ за 4 хвилини на авто від комплексу обласна клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, а за 5 хвили міська клінічна лікарня №1.



Комплектація

    - для опалення у кожній квартирі встановлено індивідуальний котел

    - панорамне скління вікон та балконних блоків

    - закрита територія з концепцією «двір без авто та сторонніх»

    - колясочна на поверсі для зберігання дитячих колясок, велосипедів та інших побутових предметів

Контакти

Телефон:

+38(068)-003-0033

Email: [email protected]

Сайт: https://senatorchernivtsi.com