Щорічна
професійна
премія

Містечко ZENHOUZ,Київська обл., с. Лебедівка,Сучасний еко-простір європейського зразка

Основна концепція проекту Zenhouz — поєднання японської філософії внутрішнього спокою і сучасної німецької архітектури. На 19 гектарах хвойного лісу гармонійно розмістилися шедеври сучасного будівництва від ведучого австрійського архітектора Гернота Лейтнера: котеджі, таунхауси та апартменти. Лаконічний і елегантний стиль Zenhouz дозволяє знайти баланс між індивідуальністю кожного приміщення і цілісністю всього архітектурного ансамблю.

Великою перевагою містечка є повністю автономна інфраструктура. Крім необхідного мінімуму на кшталт магазинів, аптек, кафе та установ дитячої освіти, тут є 7 гектарів власних парків, басейни, спортивні майданчики, зони барбекю та багато іншого. Інфраструктура знаходиться в постійному розвитку відповідно до актуальних потреб резидентів.

Відчуття безпечного природного простору надзвичайно важливо для внутрішнього спокою. Тому автомобільний трафік усередині містечка мінімізовано.

Інфраструктура

Містечко знаходиться на березі одного з каналів Дніпра, недалеко від Київського моря. Поруч пролягає траса на Київ — всього 25 км подорожі на авто, щоб виринути з атмосфери тихого заміського курорту і зануритися в активне столичне життя.

Внутрішня інфраструктура містечка складається з численних ігрових майданчиків, де діти різного віку можуть безпечно проводити вільний час. Якщо ви любите грати в футбол, волейбол або великий теніс — на території передбачені сучасні поля для командних ігор. Для занять спортом будуть воркаут-зони з тренажерами під відкритим небом.

Комерційні приміщення здатні задовольнити більшість потреб жителів містечка, адже проєктом передбачено відкриття супермаркету, кав'ярень, аптеки, дитячого розвиваючого центру та інших корисних закладів.

Для прогулянок буде цілком достатньо паркової зони всередині Zenhouz з альтанками для барбекю, скульптурами та кінологічним стадіоном. У центрі комплексу буде басейн з лаунж-зоною. Для любителів пляжного відпочинку девелопер спроєктував на узбережжі Дніпра власний пляж, а поруч буде причал для вашої яхти. За півгодини можна доїхати до парку «Резиденція Межигір'я» з красивою територією, ставками, ресторанами, зоопарком, кінним клубом, вертолітним майданчиком і набережною.

Крім навчальних закладів, які з'являться в рамках комплексу Zenhouz, в межах 10 хвилин їзди відкриті Лебедівська загальноосвітня школа і школа-сад Clever Kids Riviera Villas.

Більшість медичних центрів розташовані в Вишгороді в 25 хвилинах на авто — це поліклініка, лікарня, районна стоматологія, приватні клініки MediKids, Alba Clinic, «Аміда» та інші.



Особливості

    - різноманітність планувань і типів житла — забудовник пропонує інвесторам 40 окремих котеджів з площею ділянки 7-10 соток, 9 таунхаусів з прибудинковою ділянкою 1,88-3,77 соток і 4 дуплекса з ділянкою від 2 до 4,77 соток та апартаменти в триповерхових будинках

    - ландшафтний дизайн території з парковими зонами, облагородженими автомобільними дорогами та пішохідними алеями

    - розвинена внутрішня інфраструктура, яка включає в себе комерційні приміщення, воркаут-зони і майданчики для спортивних ігор, дитячі ігрові «містечка», лаунж-зони з басейном

Контакти

Телефон:

+380975162359

Email: [email protected]

Сайт: https://zenhouz.com.ua