Щорічна
професійна
премія

ТХ FlyLand, Київ, Новий еко-проект: унікальний стиль, якісні матеріали та вигідні умови придбання

FlyLand — це 44 триповерхові таунхауси двох типів з власними виходами, навісами на два паркомісця, терасою та внутрішнім двориком. Фасад кожного будинку унікальний і тішить око яскравими оздоблювальними матеріалами.

Проєктом облаштування внутрішньої території містечка передбачено ландшафтний дизайн, озеленення та систему автоматичного поливу. Забудовник пропонує додаткові послуги: чистове оздоблення таунхаусу та ремонтні роботи за дизайн-проєктом. Також можливе встановлення додаткових мансардних вікон.




Інфраструктура

Таунхауси FlyLand будують у Голосіївському районі столиці, осторонь напружених транспортних потоків та промислових підприємств, поряд з кількома новими житловими комплексами та котеджними містечками. Автомобілем до найближчої станції метро «Васильківська» — 10 хвилин, до Великої Окружної дороги — 12 хвилин, до Міжнародного аеропорту «Київ» ім. Сікорського — 15 хвилин.

Придбати продукти у радіусі 10-15 хвилин на авто від будинку можна у супермаркетах «АТБ-Маркет», «Сільпо» та гіпермаркеті Metro, а за 20 хвилин від комплексу розташований ринок «Столичний» — найбільший в Україні оптовий ринок площею 37 га, де завжди можна придбати овочі, фрукти, м'ясні та молочні продукти, квіти та бакалею. Ті ж 20 хвилин триватиме поїздка до ТРЦ «Магелан» з галереєю магазинів, продуктовим гіпермаркетом «Ашан», фудкортом, кінотеатром, фітнес-клубом та іншими сервісами.

Недалеко від таунхаусів FlyLand дитячий садок Laki та приватна школа Олени Вєдєрнікової, до яких 8 та 16 хвилин пішки відповідно. Також сім'ї з дітьми можуть обрати один із навчально-виховних закладів у радіусі 10 хвилин на авто від котеджного містечка. Для малюків це сад-ясла «Платоша», дитячі садки №402, «Рудий будиночок», «Щастя Kids», «Антошка», «Монтессорі на Теремках» та дитячий клуб Kids club by Dasha Mi. Батьки школярів зможуть віддати своїх дітей до муніципальних шкіл №279, №260 та №220, або приватних шкіл Family&Friends, LiKo-School та ACE school. Для позашкільних занять на такій самій відстані від будинку дитяча музична школа №38, школа вокалу «Муза», художня школа №9 та дитячо-юнацька спортивна школа №15.

На тренування 7-10 хвилин автомобілем до фітнес-клубів «Профіт», Legion, Hiitworks на Теремках, студії йоги, спортивної зали BeeFit, оздоровчого центру «Фітнес Експерт» та декількох інших спортивних закладів району.

Найближчі зелені зони — Кадетський гай та Національний природний парк «Голосіївський» — за 20 хвилин автомобілем від таунхаусів. Останній пропонує активні розваги та комфортні місця для пікніків.



Комплектація

    - стіни з газосилікатного блоку AEROC D400 утеплені пінополістиролом, фасади оздоблені клінкерною плиткою та деревиною модрини

    - віконні системи REYNAERS з алюмінієвого профілю з шумо- та теплоізоляцією та класом злостійкості RC2, здатні протистояти злому до 15 хвилин

    - розсувна віконна система при виході на терасу першого поверху

    - для опалення та підігріву води у кожному будинку встановлено «розумний» повітряний тепловий насос компанії «СТС»

    - до таунхаусу підведено електричний кабель на 10 кВт

    - автономне водозабезпечення: на території котеджного міста дві свердловини глибиною 80 метрів та власна очисна станція

    - індивідуальна каналізація за типом «біосептик»

    - у вартість таунхаусу входить земельна ділянка площею 0,2-1,1 сотки

Контакти

Телефон:

380631905694

Email: [email protected]

Сайт: Не указан