Щорічна
професійна
премія

ЖК Hello House, Київ, Зразковий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та комфорт

Hello House — житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою у Дніпровському районі Києва. Три багатоквартирних будинки в одному архітектурному стилі, із загальною прибудинковою територією розташувалися у другій лінії від бульвару Перова, недалеко від парку та озера. Майбутнім мешканцям забудовник пропонує просторі квартири з високими стелями і широкими вікнами, які дають унікальну можливість правильного зонування житлового простору.

Проєктом благоустрою прибудинкової території передбачені дитячі майданчики з безпечним покриттям та сучасними ігровим зонами для різних вікових груп, спортивний майданчик і тренажери, паркова алея, зелені зони відпочинку і ресторан з літньою терасою. У всіх цих куточках мешканцям і гостям комплексу буде доступний безкоштовний Wi-Fi.



Інфраструктура

Житловий комплекс Hello House будують у районі з добре розвиненою інфраструктурою. Поруч з новобудовою зупинка маршрутки №498 на вулиці Кибальчича, за 3 хвилини пішки — зупинки автобусів №59, №70 та маршруток №498, №578 на вулиці Райдужній, а за 6 хвилин пішки — зупинки автобуса №100, тролейбусів №29, №50, №50К, № 91Н та десяти міських маршруток на бульварі Перова. Швидко добиратися до будь-якого куточку міста дозволить наявність поблизу двох великих транспортних розв'язок та зупинки міської електрички.

У пішому доступі від новобудови розташований цілий ряд невеликих продуктових магазинів і супермаркетів великих торгових мереж: до «Сільпо» — 4 хвилини, до «Фори» — 6 хвилин, до «ЕКО-маркету» — 14 хвилин. Автомобілем за 4-5 хвилин за продуктами можна з'їздити на Троєщинський і Рибний ринки.

Пішки до найближчого торгово-розважального центру «Квадрат NEO» з магазинами, компаніями сфери послуг, ресторанами і кінотеатром — 13 хвилин, а на відстані 6 хвилин на авто розташований ТЦ Sky Mall з кінотеатром, 250 магазинами, ресторанами і кав'ярнями. Поруч за ним знаходиться Sky Family Park з фуд-кортом, пляжем, лаунж зоною на газоні, басейном, дитячою ігровою зоною, вейк-станцією та іншими розвагами на воді.

Найменших мешканців житлового комплексу Hello House чекають у декількох дитячих навчально-виховних установах поблизу: 6 хвилин пішки до садка №801, 12 хвилин до садків №671, №471, №671, 15 хвилин до садка №247. Для школярів у радіусі 10 хвилин пішки від новобудови — школи №10, №120, №180, №224, спеціальна школа №246 з поглибленим вивченням англійської мови, спеціальна школа №234 з поглибленим вивченням економіки і права, гімназія «Столиця». За 3-5 хвилини на автомобілі дитину можна відвезти до дитячих садків №282, №870 і №672, шкіл №98 та №324 «Щастя». Також у районі новобудови розташовані спортивні школи, дитяча музична школа №13 та мовні курси для дітей.

Для занять спортом поруч з будинком обладнані тренажерний майданчик і спортивне поле. Потренуватися під керівництвом професійного тренера можна у фітнес-клубах «Спортленд» та «АтлетіКо», витративши на дорогу 5-7 хвилин на авто. За 10 хвилин пішки від новобудови — озеро «Радунка», гарне місце для ранкових прогулянок та велопоїздок.

З медичних установ недалеко від Hello House розташовані медичний центр «ДЕНТАЛЬ» і амбулаторія №5 — 4 та 8 хвилин пішки відповідно, а за 7 хвилин на авто — міська клінічна лікарня №3.



Комплектація

    - цегляні стіни утеплені мінеральною ватою під декоративне оздоблення

    - індивідуальне опалення від встановлених у квартирах котлів

    - для автомобілів мешканців передбачена відкрита стоянка і підземний паркінг з охоронною системою та цілодобовим відеоспостереженням

    - закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», цілодобовою охороною і відеоспостереженням, в'їзд обладнаний стаціонарним контрольно-пропускним пунктом з автоматично керованим шлагбаумом

    - під'їзди обладнані зовнішніми та внутрішніми відео-домофонними системами

Контакти

Телефон:

+38 (067) 599 07 07

Email: [email protected]

Сайт: https://hello-house.com.ua/