Щорічна
професійна
премія

Квадрекси Гостомель Residence, Київська область, смт. Гостомель, Європейський рівень життя та комфорту

Квадрохаус є двоповерховим котеджем, розділений капітальною стіною на чотири окремі квартири - кожна зі своїм входом і невеличкою земельною ділянкою.

Для Києва і передмістя така пропозиція є ексклюзивною, адже серед його переваг і велика площа, і зручне планування, і камерність, і відсутність великої кількості сусідів.

У квадрохаусах від «Гостомель Residence» можна насолоджуватися тишею, простором, комфортом і красою природи - поруч знаходиться мальовниче озеро, неподалік славнозвісний Бучанський парк. А міста Буча та Гостомель пропонують своїм жителям розвинену інфраструктуру і зручне транспортне сполучення зі столицею.
Квадрохауси “Гостомель Residence” - це чудова ідея для тих, хто бажає жити в затишному і комфортному будинку на природі, причому за доступною ціною, яка дорівнює вартості міської квартири.

Всі квадрохауси підключені до центральних мереж електропостачання, водопостачання та каналізування.




Висота будівлі - 7,920 м

Стіни - Конструктивна схема: Фундаменти – монолітні залізобетонні, монолітно- залізобетонний каркас. Зовнішні стіни – керамоблок 2NF. Міжкімнатні стіни – цегла. Стіни ванних кімнат та санвузлів – цегляна кладк

Перекриття - Монолітне залізобетонне

Вентиляційні канали - Цегла

Димоходи - Бетонні (заводське виготовлення). Передбачений додатковий димохід під розміщення каміну всередині.

Сходові марші - Монолітні залізобетонні

Утеплення та оздоблення фасадів - Утеплювач - мінеральна вата згідно теплотехнічного розрахунку. Оздоблення фасадів – фасадна штукатурка, фарбування фасадними фарбами, облицювальний камінь типу «Клінкер» . Підсвічування фасадів.

Висота приміщень - Нижній поверх (загальна висота) - 3,0. Верхній поверх – 2.4. –4.3

Гідроізоляція - Підлога: обклеювальна гідроізоляція в два шари. Стіни цоколю (висота 300 мм): виконується обклеювальна гідроізоляція, влаштування утеплювача та влаштування шиповидної мембрани

Покрівля - Крокв’яна система з дерев’яних конструкцій, утеплення мінватою згідно розрахунку (попередньо 300мм), бітумна черепиця, водозливи згідно проекту.

Вікна - 5-ти камерний металопластиковий профіль, енергозберігаючі двокамерні склопакети, фурнітура.

Двері (вхідні) - Вхідні з дворику – металеві двері з дерев’яним оздобленням.

У продажу є варіанти 89,97 кв.м та 101,13 кв.м



На початку будівництва діють найсолодші ціни. Встигніть скористатись вигідною пропозицією — розтермінування з першим внеском лише 50%.

Контакти

Телефон:

+380 (67) 990-22-22

Email: [email protected]

Сайт: https://gr.kiev.ua