Щорічна
професійна
премія

Blago developer, Івано-Франківськ, Провідний девелопер Івано-Франківщини

Blago developer – це інвестиційно-девелоперська компанія, яка вже понад 18 років працює на ринку нерухомості та є однією з найбільших на Прикарпатті. Ми успішно реалізували 6 проектів, які стали взірцем для будівельної галузі. Всі проєкти blago developer відповідають міжнародним стандартам екологічності та енергоефективності.

Ми будуємо не просто квадратні метри, а створюємо окремі світи, в яких буде все необхідне для щасливого життя його мешканців.

На сьогодні blago developer реалізовує 15 проектів у всіх районах Івано-Франківська. Ці проекти є гармонійно-поєднаною екосистемою технологічних, інфраструктурних і емоційних проявів

Наша місія:

Cтворення не просто квадратних метрів, а цілого світу для щасливого життя його мешканців – наших клієнтів.

Завдяки комплексному підходу до будівництва, компанія blago developer в своїй роботі вже давно вийшла за межі звичайного зведення поверхів, а в кожному проєкті втілює гармонійно поєднану екосистему технологічних, інфраструктурних та емоційних проявів.

Інтуїтивне відчуття потреб сучасного споживача, а також здатність зазирнути у завтрашній день дозволяють нам випереджати час.

Інноваційні рішення та професіоналізм команди знаходять своє відображення в унікальних проектах компанії, якими буде гордитись Івано-Франківськ.

Контакти

Телефон:

+38 (097) 0714 - 000

Email: [email protected]

Сайт: https://blagodeveloper.com