Щорічна
професійна
премія

ЖК Life Story, Київ, Міжнародні стандарти престижу та якості сучасного житла

Концепція ЖК Life Story полягає в створенні сучасного житла з акцентом на комфорт і практичність. Архітектура будинку привертає увагу стриманими тонами опорядження, чіткими лініями і лаконічним декором. Щоб не псувати зовнішній вигляд будівлі девелопер приділив увагу і таким деталям, як блоки від кондиціонерів — вони будуть прикриті спеціальними кошиками під колір декору.


Перевагою комплексу стане двір без автомобілів, що забезпечить комфорт і безпеку майбутніх мешканців. Прибудинкова територія включає в себе різні функціональні зони: спортивну з workout-майданчиком, дитячу з ігровим «містечком» і зелені зони з шезлонгами для відпочинку і спілкування. Родзинка ЖК Life Story — експлуатована покрівля з лаунж-зоною, звідки відкривається гарний вид на найближчий район і парк.


Інфраструктура


Новий житловий комплекс Life Story будується на околиці Києва, у Голосіївському районі. В 2,5 км від будинку знаходиться станція метро «Теремки». Якщо потрібен громадський транспорт, біля новобудови проїжджає маршрутне таксі №444, а в 10 хвилинах пішки на Великій Кільцевій дорозі їздять автобус №729, тролейбус №11 і маршрутні таксі №496, №507, №576. Дорога до центру міста займе 20 хвилин на машині.


За 7 хвилин пішки розташований парк «Феофанія» з озерами і монастирями — по красивій і доглянутій території приємно буде прогулятися в будь-яку пору року. Через дорогу від ЖК є автодром для тренувань в їзді на мотоциклі і автомобілі.


В окрузі відкрито кілька навчальних закладів для дітей різних вікових груп: школа №236, спеціальна школа-інтернат №7 для дітей з вадами у мовному розвитку, дитячий садок №182 та приватний центр Cloud.


Якщо потрібен лікар — поблизу відкриті медичні клініки OLYMED, «Допомога+» і «Сучасна медицина». У 7 хвилинах на авто працює лікарня «Феофанія» з консультативною поліклінікою, а біля метро «Теремки» є дитяча амбулаторія і безліч приватних медцентрів.


В радіусі 700 м навколо будинку розташовані різні заклади для занять спортом, наприклад, METRO GYM, Kangoo Jumps і Stronger. Також неподалік працює кінно-спортивна база «Динамо» та спортивні школи по автомотоспорту для дітей і дорослих.


Із супермаркетів найближчі «Фора», «Коло» і «Бадьорий». До великого ТРЦ «Магелан» 2 км — в ньому відкриті брендові магазини, гіпермаркет, кафе, ресторани, кінотеатр, боулінг і розважальні зони для дітей.


Комплектація


- завдяки великим вікнам в квартирах буде приємне природне освітлення і візуальний ефект більшого простору
- дизайном холів і громадських місць в ЖК займаються відомий львівський дизайнер Марк Савицький і його команда

- забудовник пропонує до покупки широкий вибір квартир: від компактних студій до просторих трикімнатних квартир
- для зберігання колясок і велосипедів в під'їзді передбачені спеціальні ніші

Контакти

Телефон:

044 499 88 40

Email: [email protected]

Сайт: https://life-story.kyiv.ua