Щорічна
професійна
премія

ЖК Молодість, Ірпінь, Заміський еко-проект: розвинута інфраструктура, вдале розташування, якість та доступність

Комплекс складається з 8 п’ятиповерхових будинків, та має власний заїзд з Новоірпінської траси. Спроектований за принципом «місто в місті» проект передбачає розвинену та ретельно продуману інфраструктуру: магазини, ресторани, затишні кав’ярні, аптеки, банкомати, спортивний  зал, зоомагазини, салони краси та все необхідне для комфортного проживання.



Поруч з ЖК «Молодість» передбачений парк з великим дитячим майданчиком, де малеча із задоволенням буде проводити своє дозвілля. Ми піклуємось про наймолодших мешканців комплексу і спроектували для них дитячий садочок, обладнаний за найкращими європейськими традиціями для всебічного розвитку дитини. Разом з тим, ми подбали, щоб в ЖК «Молодість» була достатня кількість дитячих майданчиків, для того, щоб діткам було цікаво відпочивати та пізнавати навколишній світ.

ЖК «Молодість» знаходиться зовсім поруч зі столицею. Всього за 7 хвилин можна дістатися до станції метро “Академмістечко” на громадському транспорті або власною автівкою. Зупинка громадського транспорту знаходиться поруч з житловим комплексом. Якщо ви володієте автомобілем, ви можете не перейматися щодо парковки, адже комплекс забезпечує 100% паркомісць для своїх жителів.

Для найактивніших мешканців ми розробили крутий скейт-парк та спортивні майданчики, де можна тренуватися та активно відпочивати.

Тим, хто любить вечірні прогулянки, та романтичні побачення при світлі ліхтарів ми передбачили бульвар через весь комплекс. Якщо ж бульвару буде не достатньо, ви завжди зможете прогулятись Ірпінською набережною, до якої ми прокладемо власний вихід. Це можливість ранкових пробіжок або велопрогулянок спеціально облаштованою доріжкою, занять спортом або відпочинку з друзями на березі річки біля мангалу.

ЖК «Молодість» – це ідеальний вибір для кожного, хто прагне комфортного життя в затишному  та мальовничому Ірпені.

ЖК «Молодість» – тут варто жити!

Контакти

Телефон:

+38 (067) 787 94 34

Email: [email protected]

Сайт: https://molodist.life