Щорічна
професійна
премія

ЖК Eco Dream, Київ, Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, енергоефективність та вигідні умови придбання

Концепція

ЖК Eco Dream – це втілення 20-річного професійного досвіду Інвестиційно-будівельної компанії «Центробуд» в принципово новій концепції якісного екологічного житла комфорт-класу, цікаве та амбіційне відображання загальносвітового потягу людини до гармонізації з навколишнім природним середовищем та прояв турботи про екологію власного життєвого простору.

Створюючи концепцію майбутнього житлового комплексу, ми прогулювались затишними алеями парку вздовж озера; здійснили облети території з допомогою дрону, щоб надихнутись неймовірними краєвидами святошинської лісо-паркової зони та з максимальною точністю врахувати атмосферу природної гармонії, в яку поринає новий комплекс.Саме це надихнуло нас на розвиток у своєму проекті екологічної тематики. Наші архітектори взяли за основу кращі проекти європейського житла з втіленням високих стандартів якості та енергоефективності.



Будинок матиме сучасний привабливий вигляд з панорамними віконними системами і заскленими балконами, а облаштована дворова частина забезпечить належний комфорт та затишок для його мешканців. Ми подбали про ретельний підбір екологічних матеріалів та про раціональне використання енергетичних ресурсів, застосовуючи автономні системи опалення і гарячого водопостачання, як альтернативу централізованому міському опаленню. Мінімізували теплові втрати будинку за рахунок якісного утеплення та енергоефективних віконних систем.

Також передбачили освітлення місць загального користування із застосуванням LED-систем та датчиків руху, приділили особливу увагу системам безпеки та контролю доступу. Ці та інші інноваційні рішення гарантовано забезпечать комфортність проживання та суттєво зменшать експлуатаційні  витрати майбутніх мешканців ЖК Eco Dream.



Інфраструктура комплексу

Eco Dream – житловий комплекс комфорт-класу біля метро Житомирська в місті Києві. 16-поверховий будинок з сучасною архітектурою стане окрасою Святошинського району. Комфорт, енергоефективність та екологічність – основні переваги концепції ЖК Еко Дрім.

Комплекс спроектовано з урахуванням сучасних технологій будівництва, обладнано автономним опаленням. Це комфорт, економія та незалежність від Київтеплоенерго. Гаряча вода завжди в наявності. Саме ви будете визначати режим нагріву гарячої води та опалення квартири. Тепло чи прохолодно в квартирі – зможете регулювати за власним розкладом.

Економії енергоресурсів сприяють енергоефективні віконні системи / 2-камерні склопакети і 5-камерні металопластикові профілі / та утеплення фасадів за австрійською технологією з використанням матеріалів компанії Baumit.

Мешканці та гості оцінять зелену зону, що розпочинається просто поряд з будинком: парк, за ним – озеро; прямо за озером – сосновий ліс – легені міста. Життя в місті може мати всі переваги життя на природі: ранішні пробіжки, прогулянки з сім’єю, велосипедні маршрути. Дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку біля будинку, зручний підземний паркінг та озеленення прибудинкового простору забезпечать належний комфорт мешканців ЖК Eco Dream

На цокольному та частково першому поверсі – об’єкти комерційної нерухомості для розміщення центру дитячого розвитку, маркету, аптеки, кафе, інших об’єктів сфери послуг. Ми продумали зручне та сучасне планування кожної квартири. Всього 269 квартир. 1, 2, 3-кімнатні квартири мають 12 типів планування: класичний та відкритий – типу Studio та Family. 70% квартир мають чудові види на парк, сосновий ліс та озеро. Відкрити планування

Комплекс буде облаштований сучасними системами відеоспостереження та контролю доступу, освітленням з датчиками руху та елементами сонячної енергетики, що гарантуватиме безпеку, комфорт проживання та суттєво зменшить поточні експлуатаційні витрати власників житла

В безпосередній близькості від ЖК є велика кількість об’єктів побутового та соціального призначення: навчальні та дитячі заклади, маркети, ТРЦ, лікарня, аптека, кафе та ресторани. До центру міста 25-30 хв на машині. До метро Житомирська – 15 хв пішки або 3 зупинки автобуса, до якого 250 м (3 хв пішки) від будинку.

Учасники будівництва

ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Центробуд» - Інвестор, генпідрядник та девелопер ЖК Eco Dream.
Компанія з бездоганною репутацією та 20-річним досвідом якісного будівництва об’єктів будь-якого рівня складності.
Компанія володіє потужною виробничою базою та гарним кадровим потенціалом. Принципово реалізує якісні перспективні проекти з твердою правовою позицією.
Окрім офісних комплексів та ТРЦ в портфоліо компанії – цікавий перелік введених в експлуатацію житлових комплексів рівня комфорт та преміум в центральних районах Києва.

ТОВ «Південбудконтракт» - замовник будівництва ЖК Eco Dream та землекористувач за Договором оренди земельної ділянки №75-6-00373 від 17.12.2007 року. Договір подовжено до 19.05.2024 року.

Контакти

Телефон:

(044) 207 11 22

Email: [email protected]

Сайт: https://ecodream.kiev.ua