Щорічна
професійна
премія

ЖК Сучасний квартал, Київ, Новий стандарт сучасного житла: енергоефективність, благоустрій та доступні ціни

Що для вас головне при виборі новобудови? Напевно, Ви хочете житло, де все ідеально? Важливу роль для Вас відіграє місце розташування житлового комплексу, зелені зони навколо і розвинена соціальна інфраструктура. Безсумнівно, важливими є те, з чого зведений будинок і можливість покупки квартири в кредит або в вигідну розстрочку. Житловий комплекс "Сучасний Квартал" гарантує всі ці пункти для майбутніх інвесторів. Ми взяли на себе велику відповідальність - задовольнити всі бажання людей, що живуть тут! Тому квартал, де є все необхідне для приємної і комфортного життя повинен називатися сучасним! ЖК "Сучасний Квартал" - все для Вас!



ЖК "Сучасний Квартал" розташований в Солом'янському районі Києва, поруч із зупинкою швидкісного трамвая та міської електрички. Транспортна розв'язка дозволить без проблем добиратися в будь-яку точку міста швидко і просто, адже тут також проходить безліч інших маршрутів громадського транспорту. Ділова і культурна активність Києва зосереджена в 10-хвилинної доступності, що так важливо для людей, що цінують свій час.


ЖК "Сучасний Квартал" - комплекс комфорт-класу, який ідеально підійде як молодим сім'ям з дітьми, так і літнім людям. Територія комплексу упорядковується, з урахуванням сучасних тенденцій, де укладаються пішохідні доріжки, зони для відпочинку, ландшафтне озеленення, і звичайно ж, фонтани! На території комплексу також передбачено футбольне поле, місця для ігор дітей різних вікових категорій. Вранці, коли кожна хвилина на рахунку, Вам потрібно буде лише спуститися на перший поверх, щоб передати дитину в руки вихователю - так як в одній із секцій буде розміщений власний дитячий сад. Магазини, кафе і супермаркети також будуть розташовані на території ЖК. Крім того, неподалік від ЖК є ряд престижних вищих навчальних закладів - Київський політехнічний інститут, Національний авіаційний університет та Київський національний економічний університет.


ЖК "Сучасний Квартал" - тут є все для яскравої і комфортного життя, роботи, творчості та виховання дітей!

Контакти

Телефон:

0670101039

Email: [email protected]

Сайт: https://skvartal.com.ua