Щорічна
професійна
премія

Група компаній ZEZMAN, Одеса, Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації

Група компаній Zezman - єдиний девелопер Одеси та всього регіону з фокусом на європейську концепцію «місто в місті». Для всіх проектів Zezman вибудовує цілісну і комплексну інфраструктуру з нуля - від прокладки нових комунікацій водопостачання, каналізації та електрифікації, до будівництва доріг і соціальних об'єктів для районної громади.


При розробці концепції містечок девелопер залучає українських та європейських архітекторів, дизайнерів і фахівців з урбаністики. Результатом цієї співпраці стають сучасні концептуальні містечка з європейським підходом до облаштування суспільного простору.

Сьогодні компанія будує 2 житлових містечка ARTVILLE та KEKS та унікальний для регіону mixed-use комплекс Urban Market.





Житлове містечко комфорт-класу ARTVILLE - це 28 будинків для 10 000 жителів на 7 км Овідіопольської дороги. Вже збудовано 3 житлові квартали з власним ландшафтно-архітектурним парком, яскравими фасадами і 20-метровими Муралами, які стали візитною карткою ARTVILLE.



Комплекс Urban Market з дитячим садочком і школою на 200 дітей, поліклінікою, офісним центром, готелем, амфітеатром, фермерським ринком і магазинами. Проект розроблено спільно з архітектурним офісом Zelemin, має яскраву архітектуру та відповідає сучасним вимогам до громадських поліфункціональних просторів.


Житлове містечко KEKS - перше містечко формату low-cost, що складається з 10 кварталів на 40 будинків, розрахованих для 8000 жителів, що розташоване на 7 км Овідіопольської дороги. Особливість проекту - це ціноутворення за аналогом бюджетних авіаліній, коли у майбутнього мешканця є можливість коригувати вартість квартири в залежності від її конфігурації та наповнення.

Контакти

Телефон:

+38 (048) 740-46-51

Email: [email protected]

Сайт: https://zezman.com.ua