Щорічна
професійна
премія

БГ ЕКОБУД, Київ, Європейський рівень будівництва: сучасна архітектура, якість та надійність



«ECOBUD Building Croup» - це компанія майбутнього, яка впевнено поєднує інновації та досвід. Ми активні та динамічні, ми стрімко розвиваємося і здійснюємо вагомий внесок у розвиток будівельного ринку України.

«ECOBUD Building Croup» - це команда високопрофесійних співробітників, кожен з яких націлений на результат. Ми шукаємо і знаходимо максимально ефективні рішення, розроблюємо та реалізуємо їх самостійно, ми не боїмося ставити перед собою амбітні цілі, оскільки постійний розвиток компанії, наших партнерів і ринку України – це наша робота.

Наші послуги

По-перше, весь цикл робіт: від проектування до будівництва і операцій з нерухомістю, компанія «ECOBUD Building Croup» виконує сама, а це означає, що якість робіт контролюється на кожному етапі і не залежить від випадкових, некваліфікованих підрядників.

По-друге, вже є успішно реалізовани проекти. Результатом поєднання досвіду та дбайливого підходу від проектування до будівництва є продукти, які відображають лозунг компанії: « ??? ». Плюс вміння створювати проекти з нематеріальною вартістю.

Компанія «ECOBUD Building Croup» виконує різні будівельно-монтажні роботи будь-якої складності, а саме:

- монолітні, бетонні, покрівельні роботи

- широкий спектр оздоблювальних робіт

- сантехнічні та електромонтажні роботи

- кондиціонування

- дорожні роботи

- сервісне обслуговування введеної в експлуатацію нерухомості

- будівництво житлової та комерційної нерухомості.

Контакти

Телефон:

097-656-69-90

Email: [email protected]

Сайт: http://ecobud.com.ua