Щорічна
професійна
премія

ЖК Orange Park, Київська обл., с. Крюківщина, Заміський комплекс року

Тихий ранок, м'який улюблений диван, море сонячного світла в кімнаті і неймовірний вид з вікна ... Давно мрієте про власне житло, але так і не знайшли ідеального місця? Всього в 5 км від столиці виріс новий комплекс, покликаний стати райським куточком для тихого і щасливого життя українців.

Кілька причин придбати квартиру в житловому комплексі Крюківщини «Orange Park»

Доступна ціна. Вартість житла доступна для багатьох покупців. Забудовник пропонує вигідні умови розстрочки до двох років з першим внеском всього лише в 30%.

Сучасні технології. Використання нових розробок вчених при створенні комплексу дозволило значно поліпшити його міцність і продовжити термін експлуатації. ЖК має високі показники енергоефективності та звукоізоляції. У будинку відсутні технічні поверхи та підвали.

Великий вибір планувань. Ви можете вибрати квартири від 36 до 106 м.кв. На вибір покупців представлені одно-, дво-, трикімнатні, дворівневі апартаменти і квартири з двориком.

Зручна транспортна розв'язка. Комплекс розташований в 5 км від Києва в селі Крюковщина. До найближчого метро Теремки можна дістатися за 7 хвилин. Крім того, забудовник запустив ще один транспортний маршрут до столиці - автобуси відправляються прямо від ЖК.

Висококласне обслуговування ЖК. Комплекс має власну службу експлуатації. Територія перебуває під цілодобовою охороною.

Краща інфраструктура передмістя. У комплексі  відкрито дитячий садочок для маленьких мешканців. Крім того, планується відкритття кількох магазинів, аптек, спорт-клубів. Також в ЖК передбачено окреме місце для паркінгу.

Неймовірна природа поруч з будинком. ЖК розташований в екологічно чистій зоні Київщини - поруч з лісом і озером. Підкреслити красу місцевості забудовник вирішив, облаштувавши на подвір'ях дому невеликий парк з зонами відпочинку, спорту і дитячих розваг.



Забудовник також пропонує вам придбати ексклюзивні варіанти квартир в Крюківщині: дворівневі та з власним подвір'ям. Дворівневі апартаментице, без всякого сумніву, показник особливого статусу власника. За якістю проживання така квартира майже нічим не поступається заміському будинку.

Звернувшись до забудовника ЖК Orange Park, ви можете купити квартиру в Крюківщині з власним подвір'ям. На невеличкому дворику можна розмістити кущі, мангал, розмістити плетені меблі. Літом тут буде добре посидіти за столом і за чашкою кави, поспілкуватися зі своїми родичами та подумати над планами на майбутнє.

Продаж квартир в Крюківщині відбувається на будь-якому етапі будівництва. Радимо вам інвестувати кошти ще на стадії котловану. Купити квадратні метри у вже готовому будинку можна за зовсім іншою ціною.


Вирішивши купити квартиру в Крюківщині, ви отримаєте доступ до кращої інфраструктури передмістя Києва.

Купити квартиру в ЖК в Крюківщині необхідно тому, що:

  • Ви будете проживати серед прекрасної української природи в тому місці Київської області, де немає великих заводів і підприємств, а машин набагато менше, ніж за 5 км, в столиці.

  • Придбавши квартиру в Крюківщині, ви можете продовжувати працювати в Києві. Це можливо завдяки зручній транспортній розв'язці.

  • Біля села є ліс площею 40 га та два достатньо великих озера. Ви можете всією сім'єю ловити рибу, ходити по гриби, або просто в мандрівки лісом. Купівля квартири в селі Крюківщина найкраще підходить для тих, хто хоче насолоджуватися гарними видами з вікна та єднанням з природою.

Контакти

Телефон:

044 337-00-27

Email: [email protected]

Сайт: https://orangepark.ua