Щорічна
професійна
премія

ЖК Академ-Квартал, Київ, Комфортне якісне житло за доступними цінами

«Академ-квартал» — проєкт Інтергал-Буда зі створення житлового комплексу, який перетворить околицю Академмістечка: на місці старих заводських приміщень побудують 9 будинків різної поверховості, витриманих у єдиному архітектурному стилі з яскравими фасадами.

Висотної забудови поблизу немає, тому сусідні багатоповерхівки не будуть псувати види з вікон та балконів. Не дивлячись на те, що територія була науково-промислової, будинки буде оточувати багато різних порід дерев. А ще 15 хвилин пішки до лісу, в якому можна буде влаштовувати пікніки з друзями, гуляти або кататися на велосипедах.

Інфраструктура

Комплекс Академ-Квартал побудують в оточенні приватного сектора, а об'єкти інфраструктури розташовані ближче до станції метро. У пішому доступі мережеві супермаркети Novus, «Велика Кишеня», «Фора», «ВК Експрес». За покупками та розвагами з сім'єю можна з'їздити в Lavina Mall, де відкриті більше ніж 150 магазинів, супермаркет «Сільпо», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультиплекс». Також в Lavina Mall чекає відвідувачів розважальний парк «Галактика» з американською гіркою, Air Race, Pirate Ship, Disko 24, Midi Dance Party 360, 7-D кінотеатром, театром ілюзій, кімнатою жаху, лабіринтами, батутними комплексами, ігровими апаратами, канатним парком, печерами, «вільним падінням» та скалодромом.

За декілька хвилин на авто розташовані дошкільні установи Святошинського району: 4 хвилини до садка «Весела Хатинка», 7 хвилин до садка «Свічадо», 8 хвилин до садка №33, 9 хвилин до садка №463 та 11 хвилин до садка №200. У другій черзі планується будівництво дитячого садка на території комплексу. Також декілька хвилин на авто до школи №185, №200, дошкільного центру №599. Є вибір додаткових занять — художня школа, школа танців, мовні курси.

Для занять спортом поблизу фітнес-клуб «Монастік», бойовий клуб «Спарта», фітнес-клуб «Атлетіко» та спортивний комплекс «Наука Спорт».

Особливості

  • зовнішні стіни покриті багатошарової фасадної системи BAUMIT з утеплювачем

  • алеї для прогулянок, спортивна воркаут зона, зелені місця для відпочинку з авторським ландшафтним дизайном

  • комерційний перший поверх під магазини, салони краси, послуги та сервіси для розвитку інфраструктури

  • можливість купити квартиру з готовим ремонтом

Контакти

Телефон:

(044) 232-91-37

Email: [email protected]

Сайт: https://akadem-kvartal.com.ua