Щорічна
професійна
премія

ЖК Причал 8, Київ, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку

Назва комплексу «Причал 8» напряму пов'язана з концепцією, адже згідно з генпланом, у внутрішньодворовий простір входить берег озера Корольок. Берег озера очистять та облаштують пляжну зону з шезлонгами, а іншу частину двору розділять на функціональні зони: дитячу ігрову, спортивну та зону для відпочинку.

Додатковий комфорт мешканцям «Причалу 8» створить власна набережна та парк з алеями для прогулянок серед квіткових клумб та дерев.

Інфраструктура

До супермаркетів «Сільпо» та «АТБ» можна дійти пішки, а за 6-7 хвилин можна доїхати до двох Novus та «Білли» на вибір. За 10 хвилин можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry або зробити закупівлю товарів для дому та ремонту в «Епіцентрі».

У плани забудовника також входить створення дитячого садка на території для сімей з маленькими дітьми. До інших найближчих садків Дарницького району можна доїхати за кілька хвилин на авто: 4 хвилин до «Дитячої Планети», 8 хвилин до «Мандаринки», «Райдуги» та «Малишарики», 10 хвилин до «Бурундучків» та «Монтессорі». Якщо потрібна школа біля дому — у пішому доступі школи №111, №209, №239. До інших навчальних закладів Дарницького району, таких як Київська інженерна гімназія, школи №62, №314, альтернативної школи «Да Вінчі» та інших, їхати 7-10 хвилин на авто.

Сходити на тренування поруч з будинком «Причал 8» можна буде в фітнес-клуб Sport Life з басейном та spa-зоною, тренажерний зал Energy Gym, фітнес-клуб Fitness24. Залучити дитину до фізичної культури можна у дитячому клубі «Атюдики» або на спортивному майданчику на дворі комплексу.

Особливості

  • територія під цілодобовою охороною та відеоспостереженням

  • можна купити квартиру з готовим ремонтом «під ключ» від забудовника

  • опалювальний підземний паркінг під охороною

  • для розвитку інфраструктури району та комфорту мешканців новобудови в проєкті передбачені комерційні приміщення на перші поверхи комплексу

Контакти

Телефон:

(044) 232-93-17

Email: [email protected]

Сайт: https://prychal-8.com.ua