Щорічна
професійна
премія

БК Орбіта, Луцьк, Якість та надійність, професійність та конкурентоспроможність

Будівельна компанія «Орбіта» працює на українському ринку з 1993 року.  Більше двадцяти років наша компанія реалізовувала найрізноманітніші проекти в сферах житлового, комерційного та промислового будівництва. За цей час ми завоювали репутацію надійного забудовника, сформували високопрофесійну команду, накопичили великий конкурентоспроможний портфель інструментів і рішень. І, звичайно ж, виробили власне бачення того, якою має бути сучасна нерухомість. Бачення, засноване на потребах і перевагах наших клієнтів і партнерів.

Проектування

Відділ проектування БК «Орбіта» здійснює повний цикл робіт, пов'язаних із розробкою найрізноманітніших проектів. Ми творчо підходимо до нашої роботи. Усі проекти розробляються професіоналами своєї справи індивідуально для кожного клієнта.
Ми створюємо об'єкти архітектури з душею

Будівництво

Ми використовуємо найновіші технології та інструменти у будівництві та постійно збільшуємо кількість власної техніки, наші працівники професійні та кваліфіковані. Наші переваги — надійність та порядність. Ми вчасно виконуємо підписані контракти. Завдяки всім цим якостям БК «Орбіта» працює на будівельному ринку понад 20 років.



Контакти

Телефон:

+380 (67) 334 20 20

Email: [email protected]

Сайт: www.orbitabud.com