Щорічна
професійна
премія

БК Globus, Львів, Провідна будівельна компанія Львівщини

Місія компанії. Створення в Україні якісної архітектури для повноцінного комфортного життя.

Житло преміум класу. Респектабельність житлових комплексів GLOBUS закладено в їх ДНК.Тому для будівництва обираємо тільки найкращі матеріали й гарантуємо високу якість робіт.

Будуємо в терміни. Будуємо швидко: до 18 місяців від стадії котловану до видачі ключів. Ви можете спостерігати за тим, як будується ваш будинок, прямо на сайті — ми регулярно публікуємо фото і відеозвіти про хід будівництва.

Близькість до центру та розвинута інфраструктура. Будуємо поруч з центром Львова, де багато дитячих садочків, шкіл та лікарень. До центру ви можете дійти пішки всього за 10-15 хвилин. У кожному проекті — дитячі й спортивні майданчики, місця для прогулянок та відпочинку.

Висока якість будівництва. Якщо ви один раз відвідаєте наш будівельний майданчик, ви зрозумієте значення слова «якісне будівництво», тому що ми дуже ретельно ставимося до рівня експертності будівельників, підбору будівельних матеріалів та обладнанню будинків. Будуємо житло, в якому проживаємо самі.


Купівля квартири в будівельної компанії Globus — це краща інвестиція в майбутнє.

Інфраструктура. На віддалі 5 хвилин пішки розміщені школи, дит садки, супермаркети, аптеки, зупинки транспорту

Якість будівництва. Монолітно-цегляні будинки високої міцності з хорошою звукоізоляцією і терміном придатності до 150 років.

Стиль та архітектура. Ми вважаємо, що житло має відповідати не лише функціональним потребам, але й естетично виглядати, щоб кожного дня покращувати настрій своїх мешканців.

Дотримуємось термінів. Будуємо швидко: 24 місяці від стадії котловану до видачі ключів.

Комфортне розміщення. Всі будинки знаходяться поруч з центром міста та оточені лісами або парками, щоб забезпечити вам затишок та комфорт
Контакти

Телефон:

+38 (097) 45 45 777

Email: [email protected]

Сайт: https://www.globus.org.ua