Щорічна
професійна
премія

ІБК «Обрій», Київ, Забудовник року: досвід, професіоналізм та відповідальність

ІБК ОБРІЙ — це десятки компаній, сотні професіоналів, тисячі задоволених родин


ІБК ОБРІЙ здійснює комплексне управління всіма стадіями розвитку будівельних об'єктів: від ідеї до реалізації, ефективно об'єднуючи роботу підприємств, що виступають в якості підрядника, генпідрядника, замовника й інвестора.


Групою компаній ОБРІЙ реалізовано десятки успішних об'єктів житлової і комерційної нерухомості, що заклало фундамент довіри до нас як інвесторів, так і партнерів проєктів.


МІСІЯ

Ми створюємо середовище, в якому хочеться жити.
Ми цілеспрямовано рухаємось до горизонту із сьогодення в майбутнє, зважуючи кожен крок, і задаємо високі стандарти якості життя в міському середовищі. Використовуючи нові можливості і наш багаторічний досвід, створюємо гармонійний простір для наших споживачів.

БАЧЕННЯ

Ми створюємо будинки, в яких хочемо жити самі.

Щоразу ми робимо наші проєкти кращими, виходячи за рамки ринкових обмежень. Тому що ми будуємо не квадратні метри, а гармонію і комфорт для думаючих людей, які цінують свободу вибору.

Основа нашого успіху — особиста ефективність кожного і спільна злагоджена робота всієї талановитої команди. Це дозволяє нам знаходити нові рішення для зростаючих потреб клієнтів і стрімкого розвитку світового ринку.

НАШІ ЦІННОСТІ

Амбітність
Ми впевнені, що ставлячи перед собою амбітні цілі, ми допомагаємо споживачеві підняти рівень власних очікувань. Одночасно апріорі реалізуємо проєкти, якими будемо пишатися. Ніяка кон'юнктура, ніякі тимчасові вигоди не можуть бути приводом для зниження рівня завдань, які ми ставимо перед собою.

Досвід і професіоналізм
В кожному новому проєкті завжди є елемент творчості й інноваційності. Будь-які новації завжди повинні базуватися на високому професіоналізмі і багатому фундаментальному досвіді. ОБРІЙ використовує глибокий досвід як конкретних ключових виконавців, так і досвід організації командної роботи.

Технологічність
Ефективність і технологічність виробничих процесів — невід'ємна ознака прогресу в розумінні 21-го століття. Саме технологічність стала однією із основних властивостей всього виробничого ланцюжка в групі компаній ОБРІЙ — від будівельних технологій до облаштування громадських просторів.

Відповідальність
Ми повною мірою усвідомлюємо свою відповідальність за виконання обіцянок компанії перед споживачами і партнерами, забезпечуючи при цьому стабільну якість і заявлені терміни. Реалізуючи проєкти, дбаємо про навколишнє середовище− включаючи соціальну відповідальність перед суспільством, природою і всіма зацікавленими сторонами.

Контакти

Телефон:

+380 44 364 7195

Email: [email protected]

Сайт: https://obrii.net