Щорічна
професійна
премія

КМ «BEREGA», Ірпінь, Унікальне заміське містечко: комфорт, екологічність, благоустрій

Ексклюзивне котеджне містечко premium класу в трьох хвилинах від Києва з вело паркінгом, дитячим майданчиком, терасами, власним озером, територією закритого типу, зручною локацією, сучасною зоною відпочинку. Нові стандарти в сегменті з унікальним місцезнаходженням - ідеальна квінтесенція при виборі престижної нерухомості. Елегантний сучасний дизайн у поєднанні з досконалими матеріалами виражають індивідуальність ексклюзивного котеджного містечка premium класу «BEREGA». Cвіжа ранкова прогулянка лісом, безлімітний пляжний відпочинок у дворі, романтичний закат у панорамних вікнах, затишне барбекю з родиною на даху, власний спортзал або баня в будинку, так, це привілегії дійсно заможного життя. Природа наділяє територію котеджного містечка багатьма дарами, адже поблизу будинків протікає річка Любка, надаючи можливість потрапляти на пляж з власної території кожного будинку. З вікон відкривається панорама на Романівський ботанічний заказник загальнодержавного значення від 1979 року, що призводить до натхнення елітарністю. Поруч простягається міська набережна довжиною 3 км з широкою пішохідною зоною, велодоріжками, дитячими та спортивними майданчиками та іншим.


МИ ПІДІБРАЛИ ЛОКАЦІЇ ЩО ПОЄДНАЮТЬСЯ З ВАШИМ ЛАЙФСТАЙЛОМ


РОМАНІВСЬКИЙ БОТАНІЧНИЙ ЗАКАЗНИК.


ПАМ'ЯТКА ПРИРОДИ ПОБЛИЗУ БУДИНКІВ, БОТАНІЧНИЙ ЗАКАЗНИК ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ ВІД 1979 РОКУ ДАРУЄ ВАМ СВІЖИЙ КИСЕНЬ ТА ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ВИД З ВІКОН КОЖНОГО РАНКУ. А ЩОДЕННА ПРОГУЛЯНКА ЛІСОМ ЗНАЧНО ПОКРАЩИТЬ РІВЕНЬ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я.


РІЧКА ЛЮБКА


ПРОТІКАЄ ВЗДОВЖ КОТЕДЖНОГО МІСТЕЧКА НАДАЮЧИ МОЖЛИВІСТЬ РОЗМІЩЕННЯ ПЛЯЖІВ ДЛЯ КОЖНОГО БУДИНКУ. У 2002 РОЦІ ДОЛИНА РІЧКИ ОГОЛОШЕНА ЗАГАЛЬНОЗООЛОГІЧНИМ ЗАКАЗНИКОМ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ. ДОВЖИНА 9 КМ. ПІД ЧАС БУДІВНИЦТВА, НАША ЗАДАЧА НЕ ТІЛЬКИ НЕ ЗАВДАТИ ШКОДИ РІЧЦІ, А Й ЇЙ ДОПОМОГТИ.


ВЛАСНЕ ОЗЕРО


СТВОРЕННЯ ШТУЧНОГО ОЗЕРА ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЖИТЕЛІВ КОТЕДЖНОГО МІСТЕЧКА ДОПОВНЕННЯМ РОЗКІШНОГО ЛАНШАФТУ ТА ДОДАТКОВОЇ ЛОКАЦІЇ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПІКНІКА ЧИ ЗАНУРЕННЯ У УЛЮБЛЕНУ КНИГУ.


ІРПІНСЬКА НАБЕРЕЖНА


ДОВЖИНОЮ ТРИ КІЛОМЕТРИ З ОБЛАШТОВАНИМИ СПЕЦІАЛЬНИМИ МІСЦЯМИ ДЛЯ РИБАЛОК ТА ПЛЯЖНИМИ ТЕРИТОРІЯМИ, ШИРОКОЮ ПІШОХІДНОЮ ЗОНОЮ, ВЕЛОДОРІЖКАМИ, АЛЬТАНКАМИ, СТОЛИКАМИ, ДИТЯЧИМИ ТА СПОРТИВНИМИ МАЙДАНЧИКАМИ ТА ІНШИМ. І ЦЕ ВСЕ НЕПОДАЛІК ВІД ВАШОГО БУДИНКУ.

Контакти

Телефон:

+38(093) 355 5 355

Email: [email protected]

Сайт: https://www.berega.com.ua