Щорічна
професійна
премія

ЖК "Сирецькі сади", Київ, Краще житло для всієї родини

Сирецькі сади» — житловий комплекс комфорт-класу зі своїм унікальним мікрокліматом, де поєднаються затишне оточення з високими стандартами сучасного життя.Комплекс зводиться у Подільському районі столиці за адресою: вул. Маршала Гречка, 18-Г. Житловий комплекс «Сирецькі сади» — це поєднання затишної атмосфери квітучих садів, практичності міського комфорту, яскравої архітектурної концепції та сучасних інженерних рішень.«Сирецькі сади» - це комплекс для тих, по-справжньому любить життя, прагне поєднати практичність та комфорт, бажає бути відкритим усьому новому та знаходити час на родину. Квартал знаходиться між дендропарком «Сирець» та парком «Дубки», в безпосередній близькості до станції метро «Сирець».

На території близько 19 га буде реалізована концепція комплексного підходу до проектування та будівництва, що виражена в архітектурно-планувальних рішеннях забудови, продуманій власній інфраструктурі та зручному благоустрої. Тому, згідно планування, комплекс «Сирецькі сади» буде розподілений на квартали-сади, кожен з яких буде мати власну територію дозвілля та відпочинку для дорослих і дітей.

Житловий комплекс «Сирецкі сади» уникальний своєю інфраструктурою, яка створює комфортні умови та здатна задовольнити всі потреби сімей, які проживають в ньому.

Cправжньою перлиною «Сирецьких садів» стане головна алея з величезними ялинками, яка гармонійно перейде в центральну площу – центр відпочинку і дозвілля майбутніх мешканців кварталу.

Контакти

Телефон:

+38 (044) 392-45-16

Email: [email protected]​​​​​​​

Сайт: https://syretski-sady.com.ua