Щорічна
професійна
премія

ЖК на Прорізній, Лісова Буча, Масштабний проект заміського житла: сприятлива екологія, високий рівень благоустрою, якість та комфорт

Оточений зеленню і тишею, ЖК «На Прорізній» розташувався всього в 10 хвилинах їзди від столиці. Жителі сучасного кварталу можуть насолоджуватися хвойним парком, близькістю водойм і чистим повітрям, при цьому легко і швидко добиратися до найближчих передмість з супермаркетами, ресторанами і розвагами.

ЖК «На Прорізній» - це місце, де хочеться жити. Ростити дітей, відпочивати на свіжому повітрі, вибудовувати комфортний побут в сучасному європейському кварталі. Не потрібно витрачати час, щоб поїхати в кафе, салон краси або магазин: все що потрібно - на відстані витягнутої руки!

ЖК «На Прорізній» - це сонячне місто в мініатюрі, яке затишно розташувалось посеред незайманої природи. Відступивши всього на крок від галасливої столиці, воно сховалося за багаторічними соснами, утворивши камерний простір для тих, хто цінує смак життя. Неспішні прогулянки по тінистих доріжках, відпочинок з барбекю в дружній компанії, дитячий сміх, розсипаний по яскравим майданчикам - не потрібно закривати очі, щоб уявити собі ідеальну картинку. Просто розкрийте вікна і насолодитеся нею: Ви - вдома!



Життя в заміському комплексі відрізняє зовсім інший рівень комфорту, який давно оцінили європейські жителі.

Екологічно чистий передмістя Києва. Напрямок Ірпінь-Буча-Ворзель. 8 км по Варшавській трасі від КП. У центрі лісового масиву вул. Прорізна набула зовсім новий вид: якість дорожнього покриття, організовуються світлофор при виїзді на вул. Шевченко (Варшавська траса) і пішохідний перехід, адаптовані маршрути громадського транспорту під наявність зупинок біля нашого житлового комплексу.

З 2010 року ми створюємо будинки, які виправдовують очікування, відповідаючи вашим уявленням про комфорт і безпеку. Comfort Life - комфортне життя.



Контакти

Телефон:

(063) 220 06 06

Email: [email protected]

Сайт: https://naproreznoy.com