Щорічна
професійна
премія

ЖК "Комфорт + ", Львівська обл., м. Дубляни, Сучасний проект заміського житла: сприятлива екологія, багатофункціональність та комфорт

Пропонуємо вам новий житловий комплекс «Комфорт плюс» від компанії «Дублянський будівельник» в м. Дубляни вул. В. Великого 5, будівництво якого почалося в червні 2019. Над іншими новобудовами у нас є ряд переваг:

Житловий комплекс «Комфорт плюс» – це житло, зручне для всієї родини. Для дітей передбачені ігрові та спортивні майданчики, а чисте повітря буде сприяти їх оздоровленню. Для молодих і активних – зручний зв’язок з містом, розвинена інфраструктура в самому мікрорайоні. Для старшого покоління – тиша і спокій, яких так не вистачає у центрі або спальних районах міста, а також близько розташовані медичні установи.
«Комфорт плюс» – це доступно, надійно та сучасно.

Зручне розташування
Відведена під будівництво житлового комплексу ділянка знаходиться по вул. В. Великого 5 в м. Дубляни. Це 5 хвилин їзди до Кільцевої дороги, 10 хвилин їзди до центру Львова. Дубляни вже давно стали частиною Львова в плані транспортного сполучення та інфраструктури і зберігли при цьому всю привабливість заміського проживання – чисте повітря, спокій і відсутність шуму. Добиратися до комплексу дуже просто з будь-якої частини міста.

Покращена екологія
Житловий комплекс знаходиться далеко від промислових об’єктів і великих автомобільних доріг. Територія, на якій будується комплекс «Комфорт плюс» , оточена лісами, і малоповерховою забудовою. Тут ви зможете дихати чистим повітрям і насолоджуватись тишиною . Питання екології – це не тільки середовище, але і якісні будматеріали. Ми будуємо з цегли! Пісок, цемент, метал, дерево, інші будматеріали купуємо тільки у перевірених постачальників.

Багата інфраструктура
Цей комплекс багатофункціональний, тому що крім житлового фонду планується збудувати ще дитячий спортивний центр, площею 688м.кв. Також буде ігровий дитячий майданчик та автомобільні стоянки, підземний паркінг, закрита територія під цілодобовою охороною.

Широкий вибір квартир
Проектом передбачено будівництво 4 житлових будинків, заввишки 8 поверхів, з загальною кількістю 300 квартир. У будинках будуть представлені однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири серед яких ви обов’язково підберете варіант, який найбільше відповідає вашим вимогам і можливостям. У власників квартир 8-го поверху покращене планування з великими терасами.

Вигідні фінансові пропозиції
Придбати квартиру у нас дуже просто. Купуючи квартиру напряму від забудовника Ви отримаєте суттєву знижку або можливість розтермінування платежів.
Контакти

Телефон:

067-673-10-20

Email: [email protected]

Сайт: http://www.comfortplus.lviv.ua