Щорічна
професійна
премія

КБ «Едельвейс Феофанії», Київ, Клубний будинок року

Архітектура
Багатство архітектури, інфраструктура будинку, вишуканий дизайн інтер'єрів, унікальне розташування будинку в оточенні вікової зелені і реліктових дерев, ландшафтне озеленення території – все це привілеї мешканців клубного будинку «Едельвейс». Клубний будинок «Едельвейс» резиденція комфорту і зручності.  Безумовно, клубний будинок «Едельвейс» можна назвати унікальним об'єктом. Всі його складові - місце розташування, архітектура, технічні рішення, екологічність, інженерія, внутрішнє оздоблення та інфраструктура будинку – роблять будинок таким, що заслуговує уваги і задовольняє самим вимогливим вимогам. Едельвейс підтримує інтелігентний діалог з природним оточенням і величним храмом Свято-Пателеймоновского монастиря.
Панорамні скляні вікна додають легкості і сучасності класичній архітектурі будівлі і дозволяє мешканцям милуватися приголомшливими і унікальними видами на парк і монастир.
Інфраструктура будинку.
Клубний будинок «Едельвейс» - приватний клуб, створений для комфорту проживання його мешканців. Приватність: Закрита територія, вестибюль, ліфти та місця загального користування будинку знаходяться під постійним відеоспостереженням. Вхід на територію і в сам будинок можливий тільки при наявності спеціального ключа або домофону. Цілодобова служба консьєржа забезпечить додаткову турботу і увагу. Мала кількість квартир вбереже жителів від суєти і шуму. Велнес зона: На першому поверсі передбачені фітнес і спа – зони, призначені виключно для власників квартир будинку. Спустившись з квартири ліфтом на перший поверх , через окремий вхід можна пройти в спа - зону. У спа - зоні передбачені сауна, турецька і римські лазні, душова кабіна. У фрешбарі можна приготувати трав'яний чай, соки (або охолодити пиво) і розслабитися в куточку відпочинку, за приємною бесідою з друзями.
Технічні рішення та інженерія будинку.
Елітна резиденція «Едельвейс» створена для комфорту проживання його мешканців. - Підвищена шумоізоляція та теплоізоляція; - Безшумний ліфт з ексклюзивним дизайном кабіни; - Енергозберігаюче панорамне скло на вікнах; - Двотарифні електролічильники; - опалювальні прилади: радіатори електричні тепло накопичувальні (нагрівання за рахунок нічного тарифу); - на верхніх поверхах передбачені дров’яні каміни; - дизайнерське оздоблення місць загального користування; - приватна територія; - штукатурка стін в спальних кімнатах – конопляна костра. Висота стель – 2,95м. Тільки 30 квартир.




Контакти

Телефон:

+38 068 128-8386

Email: [email protected]

Сайт: https://www.edelweis-feofaniya.com.ua