Щорічна
професійна
премія

ЖК "Іntergal City", Київ, Житловий комплекс року

Багатофункціональний житловий комплекс «INTERGAL CITY» розташований в самому серці столиці, на Печерську, на вул. Старонаводницькій.

Унікальне місто майбутнього – новітній комплекс бізнес-класу – стане в один ряд з надсучасними світовими зразками.

У цій будові оригінально все:  сміливе використання білого кольору, унікальна архітектура, організація відкритих вільних просторів в інтер’єрі, заповнених світлом, повітряні містки, які поєднають каскадні зелені тераси.

ЖК «INTERGAL CITY» органічно поєднає всі сфери сучасного життя: житловий комплекс, торговий та бізнес-центр. Футуристична елегантність комплексу дозволить розмістити у його вежах елітні житлові апартаменти та пентхауси. З них відкриються неосяжні краєвиди на центр міста, Києво-Печерську Лавру, «Батьківщину-Мати» та зелені схили Дніпра.
Інфраструктура комплексу буде представлена галерею бутиків, розкішним SPA-центром з басейном, фітнес-центром з тренувальними залами, кафе та рестораном з власною терасою, – до послуг мешканців комплексу будуть всі можливості сучасного стилю життя. 
Також передбачено просторий підземний та гостьовий паркінг для мешканців та власників комерційної нерухомості. 


ПЕРЕВАГИ:
  • Комфортні рішення

    У комплексі реалізовані сучасні продумані планування, використані сучасні енергоефективності високоякісні матеріали.

  •  

    Безпека

    Комплекс матиме закриту територію з унікальними системами доступу та відеоспостереженням 24/7. Для автовласників буде побудований багаторівневий підземний паркінг з гаражними боксами.

  •  

    Центр міста

    Комплекс розташований в самому центрі міста в 5-ти хвилинах від метро "Печерська". З вікон і відкритих терас відкривається панорамний вид на "Батьківщину-Мати", Дніпро та Києво-Печерську лавру.

  •  

    Унікальна архітектура

    Футуристичне місто майбутнього - новітній комплекс бізнес-класу з багаторівневими терасами. Білосніжні фасади унікальної форми подарують архітектурному ансамблю відчуття невагомості і нескінченності.

  •  

    Багатофункціональний комплекс

    ЖК «INTERGAL CITY» органічно поєднує всі сфери сучасного життя: житловий комплекс, торгово-розважальний центр і бізнес-центр. У жителів комплексу «INTERGAL CITY» буде унікальна можливість жити з комфортом, працювати, розважатися і отримувати повний комплекс необхідних послуг не виходячи з дому.

  •  

    Власна повноцінна інфраструктура

    У комплексі розташується сучасний бізнес-центр з зонами відпочинку під відкритим небом. Торгово-розважальний центр, SPA-центр з басейном, фітнес-центр з тренувальними і гімнастичними залами, кафе і ресторани, школа, дитячий сад, студія розвитку дітей, танцювальна школа, коворкінг, супермаркет, конференц хол, кінотеатр.


Контакти

Телефон:

+38 (044) 237 12 82

Email: [email protected]

Сайт: https://intergal.city/