Щорічна
професійна
премія

ЖК Парус Парк, Львів, Новобудова року: престиж, безпека, благоустрій

ПАРУС PARK – проект, в основі якого успішно реалізовані найактуальніші ідеї світової урбаністики. Проект, що радикально змінює погляд суспільства на якісне міське середовище і на роль природного оточення в житті сучасної людини.

Це можливість змінити суєту галасливого центру на спокій одного з найзеленіших і найприємніших районів Львову - у Франківському районі будується шалено красивий сучасний житловий комплекс з різноманітною інфраструктурою та власним парком.


В оточенні комплексу розташовано два затишних сквери, а прогулянка до парку Піскові озера займе не більше 8 хвилин. Парки надають широкі можливості для сімейного дозвілля - занять спортом, прогулянок з дітьми, в глибині парків передбачені дитячі майданчики та зони відпочинку біля озера.

Найближче оточення комплексу включає розвинену соціальну і комерційну інфраструктуру. До послуг майбутніх жителів широкий спектр медичних і дитячих установ, спорт-клуби і ресторани, торгові центри і офісно-адміністративні заклади.

В основі архітектурної концепції «Парус PARK» закладено прагнення створити ідеальний, з точки зору комфорту, затишку і якості, життєвий простір.
Тому 5 секцій змінної поверховості розташували сферично, створивши, тим самим, затишний і просторий внутрішній двір.

Внутрішній двір являє собою зелену зону - виходячи з дому ви потрапляєте у власний міні-парк з дорослими деревами, дизайнерськими лавками і доріжками для прогулянок. Все це в поєднанні з ретельно продуманими ігровими, спортивними майданчиками, вело- та пішохідними доріжками для прогулянок перетворює «ПАРУС Park» в рай для дітей і дорослих.


ПАРУС PARK – БЕЗЗАПЕРЕЧНО ОДИН ІЗ НАЙЯСКРАВІШИХ АРХІТЕКТУРНИХ ПРОЕКТІВ МІСТА ЛЕВА. Це проект, що не має аналогів: поєднуючи стильну архітектуру з справжньою природою, що розкинулась поруч з будинком, ми створюємо нове середовище, яке привнесе свіжі зміни в стиль Вашого життя.

Контакти

Телефон:

032 253 75 77

Email: [email protected]

Сайт: http://paruspark.lviv.ua