Щорічна
професійна
премія

БК «Мельник», Івано-Франківськ, Лідер будівельної галузі у Прикарпатті, Європейський рівень будівництва

Молода, прогресивна будівельна компанія, створена в липні 2010 року, є самостійним забудовником, підтвердженням чого є отримання ліцензії на господарську діяльність, пов'язану із створенням об’єктів архітектури. Також підприємство входить до Асоціації працівників будівельної галузі м. Івано-Франківська, а її засновник прийнятий в президію даної організації.

За 5 років свого існування компанія стала лідером будівельного ринку нашого краю за якістю зведеного житла. Адже за основу взято стратегію якості, яка витримується на кожному етапі будівництва від закладання фундаменту до благоустрою прибудинкової території. Будівельна компанія «Мельник» пишається тим, що запровадила нові, підвищені стандарти будівництва в Івано-Франківську. Придбавши квартиру від «Мельника», можна одразу планувати найближчий переїзд і новосілля. Квартира, яку отримує клієнт, потребує мінімального ремонту і фінансових вкладень. Квартири зводяться швидко і переплановуються безкоштовно за побажанням покупців на етапі будівництва поверху.

Основною перевагою житла від будівельної компанії «Мельник» є максимальна комплектація квартир. Тут здійснене розведення опалення «під ключ» (котел, батареї, теплі підлоги), розведення електрики «під ключ» за схемою власника квартири. Стіни рівні і готові до фарбування чи поклейки шпалер (наноситься гіпсова штукатурка), підлога рівна і готова до настилання ламінату, паркету, викладання плитки (вирівнююча стяжка заливається машинним способом). У помешканні встановлюються якісні 5-ти камерні металопластикові вікна з енергозберігаючим склом, якісні броньовані двері українського виробництва.

Ще одним великим плюсом житла від будівельної компанії «Мельник» є енергозбереження – власники квартир економлять на опаленні. Запорукою цього є утеплення фасаду будинків 10-ти сантиметровим шаром пінопласту, енергозберігаючі вікна і двері, застеляння пінопласту під стяжки у квартирах.
Особливою ознакою будинків є виразний стиль і підвищена увага до деталей. Всі будинки будівельної компанії «Мельник» мають сучасну і оригінальну архітектуру, упізнаваний стиль у поєднанні корпоративних біло-червоно-сірих кольорів. Коридори у під’їздах – нового зразка: об’ємна фарба на стінах, плитка на підлозі, поручні з нержавіючої сталі, відеоспостереження, швидкісні і безшумні ліфти «Отіс» з персональними ключами. Двори будинків закриті, освітлені, з власною парковкою і дитячими майданчиками. Благоустрій передбачає викладення бруківки, озеленення території, облаштування дитячих чи спортивних майданчиків.

На сьогодні кожен покупець може обрати квартиру для себе, адже компанія зводить житло 4-х класів від «економ» до «еліт». «РіверПарк» - житловий комплекс класу «економ» на березі Бистриці, по вул. Галицькій. Мікрорайон «Європейський city» по вул. Симоненка – класу «стандарт», на 27 під’їздів та з першою у місті 16-ти поверхівкою. Житлові комплекси «Prime-Перший» на вул. Вовчинецькій і «Сади сакури» на вул. Хоткевича – класу «Комфорт».

Для людей з підвищеними вимогами до комфорту та якості житла, компанія пропонує елітні помешкання під маркою «Мельник ELIT». 12-ти поверховий житловий комплекс «SkyЦентр» на вул. Бельведерській з підземним паркінгом, 3-поверховим торгово-розважальним центром. «SkyЦентр» - сучасне доступне елітне житло в центрі Івано-Франківська. Будинок клубного типу «Shevchenko» на 15 квартир з підземним паркінгом, розташований на однойменній вулиці. Будинок клубного типу з підземним паркінгом «Статус» - елітне житло на вул. Бандери, поруч з Драмтеатром і парком, із зручним розташуванням. «Успіх, свобода, комфорт – це твій Статус».

Будівельна компанія «Мельник» зводить не просто квадратні метри, а комфортне, сучасне житло європейської якості – «Будинки, в яких хочеться жити!»

Контакти

Телефон:

066 2990708

Email: None

Сайт: http://melnyk.if.ua/