Щорічна
професійна
премія

Підсумки першого півріччя 2022 року

Підбито підсумки відбору Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп» за перше півріччя цього року. Професійною нагородою відзначені наступні будівельні компанії та житлові комплекси у відповідних номінаціях.

BudCapital, Київ, Провідний девелопер Київщини. Стрімкий розвиток та масштабне будівництво -- за багаторічний досвід, професійність та участь у близько тридцяти проектах столичної житлової нерухомості.

Comfort Life Development, Ірпінь, Девелопер року. Новаторські рішення, надійність, професійність -- за масштабні проекти і високі темпи будівництва, якість і стабільність, нові будівельні технології і командний професіоналізм.

БК Інтергал-Буд, Київ, Лідер будівельної галузі -- за реалізацію більше 70-ти проектів на вітчизняному ринку нерухомості, високі темпи і широку географію будівництва, інвестиції в міську інфраструктуру і сучасні технології будівництва.

БК Креатор-Буд, Тернопіль, Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність -- за реалізацію масштабних будівельних проектів, європейську якість та високі стандарти будівництва.

ДК Білий шоколад Development Holding, Київ, Інвестиційна привабливість нерухомості -- за багаторічний досвід будівництва, єдиний архітектурний стиль зведених новобудов та сучасний ландшафтний дизайн.

ЖК ParkVille, Харків, Зразкові стандарти престижу та якості преміального житла.

ЖК Riverside, Київська обл., с. Погреби, Заміський комплекс року. Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку.

ЖК SKY AVENUE, Київ, Новий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та доступні ціни.

ЖК Senator, Чернівці, Краща новобудова міста Чернівці.

ЖК На Прорізній, Київська обл., смт. Гостомель, Європейський стандарт екологічного житла: природа, безпека та комфорт.

Містечко ZENHOUZ, Київська обл., с. Лебедівка,Сучасний еко-простір європейського зразка.

ТХ FlyLand, Київ, Новий еко-проект: унікальний стиль, якісні матеріали та вигідні умови придбання