Щорічна
професійна
премія

Новобудови, визначені професійною премією у 2017 році

Експерти премії «Український Будівельний Олімп» визначили перших Лауреатів 2017 року серед українських новобудов. Прийом заявок та відбір для нагородження професійною премією триває з травня по листопад цього року. Перші житлові комплекси, показники і характеристики яких відповідають основним критеріям відбору (репутація забудовника, інноваційні технології будівництва , виконання зобов'язань перед інвесторами, якість робіт), відзначені професійною нагородою в наступних номінаціях:

Парковий квартал «Місто квітів», Київ, Кращий проект «Місто в місті». Масштабний комплекс, який будується недалеко від центру столиці, поруч із зеленим масивом, має ергономічні планування, упорядковану прибудинкову територію та всі атрибути сучасного мікроміста: власну інфраструктуру, якісний сервіс та зручну транспортну розв'язку.

ЖК Барви, Хмельницький, Комфортне житло за доступною ціною. Новий комплекс складається з декількох різнокольорових будинків та має переваги комфортного житла: сучасні будівельні матеріали, надійне утеплення, прибудинкова інфраструктура; а невисокі ціни на квартири роблять це житло доступним для молодих сімей.

ЖК Зелений Мис, Одеса, Кращий мікрорайон Одещини. Цей масштабний житловий масив розташований в екологічно чистому місці, поруч з морем та лісом, відрізняється оригінальною архітектурною стилістикою, унікальним ландшафтним дизайном, підвищеним рівнем комфорту, розвиненою інфраструктурою і можливістю вибору житла на будь-який смак – від квартир з поліпшеним плануванням до сучасних престижних таунхаусів.

ЖК «Лісова казка», Київ, Сучасна архітектура, сприятлива екологія, затишок і благоустрій. Цей житловий комплекс будується з натуральних якісних матеріалів і відрізняється розвиненою інфраструктурою, різноманітністю планувань, а також вдалим розташуванням (у межах міста, поруч з хвойним лісом і міським парком) та панорамними видами з вікон.

ЖК Парус Парк, Львів, Новобудова року: престиж, безпека, благоустрій. У цьому новому амбіційному проекті компанії «Парус» реалізовані ідеї світової урбаністики та сміливі архітектурні рішення; створені максимально комфортні умови для життя і відпочинку городян; дотримані сучасні стандарти міського житла: просторі функціональні планування квартир, розвинена соціальна та комерційна інфраструктура, близькість до природи (парки, сквери, зелені зони).

ЖК на Прорізній, Лісова Буча, Європейський рівень життя та комфорту. Вагомими перевагами цього масштабного комплексу, як і інших об'єктів компанії «Comfort Life Development», є розташування (в парковій зоні, близько до столиці), розвинена інфраструктура, охорона прибудинкої території, ландшафтний дизайн та власний паркінг.

ЖК "SKY", Ірпінь, Унікальна архітектура, енергозбереження і комфорт. Сучасний 16-ти поверховий комплекс класу "комфорт" зводиться з використанням монолітно-каркасної технології і нових будівельних матеріалів, що гарантує високий рівень енергозбереження і звукоізоляції, а сучасні архітектурні рішення забезпечують кожній квартирі панорамні види (балкон, еркер).

ЖК Fort House, Вишгород, Клубний будинок. Комплекс має усі переваги клубного житла: близькість до центру міста, унікальна архітектура зі змінною поверховістю та комфортабельними терасами, упорядкований закритий дворик (атріум), оригінальний дизайн і якісні матеріали, індивідуальне опалення та власну інфраструктура всередині будинку.

ЖК "HenesiHouse", Київ, Проект року: розумна ціна та висока якість. Багатоповерховий комплекс розташований в престижному центральному районі столиці, будується з використанням монолітно-каркасною технологією і дорогих високоякісних матеріалів, відрізняється своєрідним зовнішнім і внутрішнім декором, а також широким вибором планувань квартир.