Щорічна
професійна
премія

У жовтні визначені будівельники, які отримали професійну нагороду

Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» визначила перших Лауреатів цього року серед українських забудовників. Компанії, чиї показники і характеристики відповідають основним критеріям відбору (репутація, иновації, виконання зобов'язань, динаміка розвитку, якість робіт), відзначені професійною нагородою в наступних номінаціях:

Building Development Holding, Київ, Девелопер року. Міжнародний холдинг, який об'єднує понад 10 українських компаній, за останні 7 років побудував і ввів в експлуатацію 36 будинків. Комплексам цього девелопера притаманні оригінальна архітектура, розвинена інфраструктура, продуманий благоустрій, новітні фасадні та інтер'єрні рішення.

Comfort Life Development, Ірпінь, Забудовник року. Компанія здійснює повний спектр будівельних робіт, починаючи з первинних проектних рішень і закінчуючи розвитком загальноміської інфраструктури, і пропонує заміське житло високого рівня комфорту і якості як гідну альтернативу столичної нерухомості.

БК «Мельник», Івано-Франківськ, в номінаціях «Лідер будівельної галузі на Прикарпатті» і «Європейський рівень будівництва». Репутація професіонала, масштаби будівництва і гнучка цінова політика дозволили цьому забудовнику зайняти провідну позицію в своєму регіоні. За кілька років своєї діяльності компанія звела в Івано-Франківську нові комплекси, які гармонійно інтегровані в архітектуру міста, є зразком сучасного стилю та комфорту. Забудовник пропонує житло різного рівня, від економ-до еліт-класу, забезпечуючи городян європейською якістю життя.

Орлан-Інвест Груп, Ірпінь, Лідер ринку житла Київської області. Будівельно-інвестиційна компанія здійснює проектування і будівництво з повним комплексом спеціалізованих робіт, від складання проекту до здачі в експлуатацію, застосовуючи передові технології, сучасні матеріали, власний контроль якості та гнучку цінову політику.

Traksler Development, Ужгород, Регіональний забудовник року. Компанія з десятирічним досвідом будівництва житлових будинків зарекомендувала себе як надійний забудовник, житло якого відрізняється практичністю, продуманістю деталей, комфортом, довговічністю і користується незмінним попитом у жителів Закарпаття.

БК "Синергія", Ірпінь, Провідна будівельна компанія Київської області. Молода компанія, що динамічно розвивається в сфері будівництва та експлуатації житлової нерухомості, успішно будує і здає в експлуатацію сучасне доступне за ціною житло, а також соціальні інфраструктурні об'єкти в передмісті столиці.

Ukrpanel, Київ, Європейський рівень будівництва пасивних споруд і якісна продукція. Компанія займається виробництвом СИП-панелей, домокомплектов, термоблоків, пінопласту, а також будівництвом пасивних будинків за власною запатентованою технологією, яка забезпечує спорудам додаткову звукоізоляцію, влагопоглащение, захист від вогню.