Щорічна
професійна
премія

Українські будівельні компанії, які нагороджені премією в 2016 році

За підсумками цього року Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» визначила Лауреатів у будівельній галузі. Ґрунтуючись на показниках, які надали номінанти, а також інформації з відкритих джерел (ЗМІ, спеціалізовані форуми, споживчі опитування), експерти обрали найкращі бренди і компанії, які динамічно розвиваються, відрізняються унікальними проектами, які успішно працюють в українській будівельній галузі.

Серед забудовників за підсумками 2016 року професійною премією в наступних номінаціях були відзначені такі компанії:

УГСК «УКРБУД», Київ, Лідер будівельної галузі. За 25 років роботи на ринку корпорація, об'єднавши підприємства з багаторічним професійним досвідом, реалізувала десятки проектів, в тому числі високого рівня складності, брала активну участь у державних програмах будівництва доступного житла та благодійних проектах.

СК «Атлант», Київ, Забудовник року. Зараз компанія активно будує великі житлові комплекси у столичному передмісті, а за 27 років роботи на ринку нею введено в експлуатацію понад 1 млн. кв. м в 18 містах України та зарубіжжя.

BAUEN HAUS, Київ, Провідний забудовник енергоефективних і пасивних споруд.

Comfort Life Development, Ірпінь, Девелопер року. Великі будівельні об'єкти в передмісті столиці стали візитною карткою цієї компанії, а стрімка динаміка зростання дозволяє увійти в число лідерів будівельної галузі.

Global Development, Львів, Регіональний девелопер року. Компанія успішно реалізує будівельні проекти у Львові, Києві, Луцьку, Чернівцях, Вінниці, Черкасах, Житомирі, Харкові, Ужгороді.

Evrodim.com, Київ, Лідер галузі: надійність, якість, своєчасність. Застосування нових технологій і якість котеджного будівництва є характерними рисами цієї компанії.

СК «Мельник», Івано-Франківськ, Регіональний забудовник року. Масштаби будівництва, репутація професіонала і гнучка цінова політика дозволили цьому забудовнику зайняти провідну позицію в своєму регіоні.

Royal House, Київ, Надійний забудовник. Компанія зводить якісне та комфортне житло бізнес-класу, характерна особливість якого – елегантний архітектурний стиль.

Компанія «Особняк-К», Вінниця, Сучасне будівництво: надійність і якість за реалізацію великих будівельних проектів у Вінницькій області;

Компанія «ПРОМЖИТЛОБУД-К», Київ, Котеджне будівництво: якісні матеріали і прийнятна ціна.