Щорічна
професійна
премія

Визначено 20 кращих компаній і новобудов в 2016 році

Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» визначила двадцятку кращих житлових комплексів і компаній вітчизняної будівельної галузі. Ґрунтуючись на даних анкет, які надали номінанти, а також інформації з відкритих джерел (ЗМІ, спеціалізовані форуми, споживчі опитування), експерти вибрали успішні компанії, що динамічно розвиваються, а також новобудови, що відрізняються унікальним проектом, архітектурою, масштабністю. У червні, на останньому етапі відбору, професійної премією в наступних номінаціях були відзначені:

Українська державна будівельна корпорація «УКРБУД», Київ, Лідер будівельної галузі. Протягом 25 років роботи на ринку корпорація, об'єднавши підприємства з багаторічним професійним досвідом, реалізувала десятки проектів, в тому числі високого рівня складності, активно брала участь в державних програмах будівництва доступного житла, займалася благодійністю.

БК «Атлант», Київ, Забудовник року. Зараз компанія активно будує великі житлові комплекси у столичному передмісті, а за 27 років роботи на ринку нею введено в експлуатацію понад 1 млн. кв. м в 18 містах України та зарубіжжя.

ЖК «Фортуна», Буча, Екологічне заміське житло: комфорт, безпека, благоустрій. Основні переваги цього комплексу -- дотримання термінів здачі, розвинена інфраструктура, упорядкована прибудинкова територія і озеленення, а також розташування в екологічно чистому районі, недалеко від столиці.

ЖК на Прорізній, Буча, Новий стандарт комфортного житла. Цей новий масштабний проект компанії «Комфорт Лайф 2000» відрізняється європейським дизайном будинків, зручним розташуванням біля паркової зони, власною інфраструктурою, що включає школу і дитячий садок, індивідуальним опаленням квартир.

А в цілому, в ході відбору, який було розпочато в березні цього, премію «Український Будівельний Олімп» отримали такі компанії:

Royal House, Київ, в номінації «Надійний забудовник» за будівництво якісного та комфортного житла бізнес-класу;

Global Development, Львів, в номінації «Регіональний девелопер року» за активне будівництво житла в Києві, Львові, Луцьку, Чернівцях, Вінниці, Черкасах, Житомирі, Харкові, Ужгороді ;

Evrodim.com, сфера котеджного будівництва, в номінації «Лідер галузі: надійність, якість, своєчасність»;

Компанія «Особняк», Вінниця, у номінації «Сучасне будівництво: надійність і якість» за реалізацію великих житлових проектів у місті Вінниця;

БК «Мельник», Івано-Франківськ, в номінації «Регіональний забудовник року» за масштабне будівництво і бездоганну репутацію.

Серед новобудов були премійовані

ЖК «Власна квартира», Київ, в номінації «Клубний будинок: дизайн-ремонт, розумні квартири та енергозбереження»;

ЖК «Campus», Київ, в номінації «Сучасна архітектурна стилістика»;

ЖК "Континент", Буча, у номінації «Smart-містечко: інноваційність, якість, доступність, надійність»;

ЖК «Міленіум Сіті», Буча, у номінації «Розумна ціна і висока якість»;

ЖК «Парковий», Ірпінь, в номінації «Заміський комплекс роки»;

ЖК «Єсенін», Ірпінь, в номінації «Доступне житло європейського рівня»;

ЖК «Пушкінський квартал», Ірпінь, в номінації «Комфортне заміське житло: якісні матеріали, доступні ціни, сприятлива екологія»;

ЖК «Фаворит», Ірпінь, в номінації «Сучасна архітектура, розвинена інфраструктура, затишок і комфорт»;

ЖК «Добра Оселя», Львів, в номінації «Європейський рівень життя та комфорту»;

ЖК «Місто трав», Львів, в номінації «Проект року: екологічне житло нового покоління».

ЖК «Львівська Мрія», Львів, Якісні матеріали, зручне розташування, гарантія прав власності.

Професійні премії Business Olimp Awards засновані в 2005 році. У Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» входять глави професійних асоціацій: Конфедерації будівельників України, Асоціації ріелтерів України, Спілки малих, середніх і приватизованих підприємств України.