Щорічна
професійна
премія

ЖК West House, Киів, Новобудова року: новаторська архітектура, престиж та європейська якість

Новий житловий комплекс бізнес-класу "WEST HOUSE" розташований всього лише в п'яти хвилинах ходьби від станції метро Деміївська і на відстані 2 кілометрів від Національного природного парку "Голосіївський". Комплекс має велику окрему територію, яка охороняється, і повнофункціональну грамотну інфраструктуру, яка включає в себе дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг, супермаркет з різноманітним асортиментом, ресторан, спа-салон, банківське відділення.

ЖК "WEST HOUSE" будується із застосуванням сучасних і високоякісних технологій: вентильований фасад з керамогранита, безшумні ліфти, енергозберігаючі панорамні вікна індивідуальні теплові лічильники, лічильники гарячої та холодної води, а також власна котельня.
Планування квартир, ціна та умови придбання однозначно заслуговують Вашої уваги!

ЖК "WEST HOUSE" помітно виділяється продуманою повнофункціональною інфраструктурою. На першому поверсі знаходяться великий супермаркет з широким асортиментом, затишний ресторан та банківське відділення. На другому поверсі - фітнес-центр з найновішим професійним обладнанням, велика лаунж-зона, спа-салони, дитячі ігрові кімнати та багато іншого.

Поруч з жилим комплексом знаходяться дитячий садок, школа, поліклініка, великий ТРЦ, природний заповідник і все, що потрібно для комфортного та безтурботного життя.

Контакти

Телефон:

+38(066) 111-29-00

Email: [email protected]

Сайт: https://westhouse.kiev.ua