Щорічна
професійна
премія

ЖК "Озерний Гай Гатне", Київська область, Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, розвинута інфраструктура, затишок та благоустрій

Комплекс розташовано у селищі Гатне у 10 хвилинах від станції метро «Теремки».



Якщо ви перебуваєте у пошуках найкращого місця для життя – оберіть житловий комплекс «Озерний гай Гатне»! Тут ви зможете дихати на повні груди, почуватися у цілковитій безпеці і при цьому насолоджуватися усіма перевагами сучасного життя за містом. Талановиті та досвідчені архітектори гармонійно вписали у природний ландшафт будинки малоповерхової забудови, поєднавши стриманий дизайн та екологічність із максимальною функціональністю.

На етапі будівництва ми пропонуємо найпривабливіші ціни, а також розстрочку до 5 років.


Власні озера з пляжами на території комплексу

Вперше житловий комплекс має власні озера з пляжами! Уже сьогодні можна з комфортом відпочити на березі пречудових озер з лебедями, позасмагати на зручних шезлонгах, прогулятися тінистими впорядкованими алеями з квітковими клумбами, потішити друзів барбекю у спеціально облаштованих дерев’яних альтанках і просто гарно провести вихідні.


Повноцінна інфраструктура

Територія житлового комплексу зустрічає мешканців і гостей сучасним дитячим майданчиком, перед чудовим пляжем обладнано зону для барбекю. На озерах можна милуватися грацією лебедів і ловити рибу прямо з понтонів. Футбольне поле вже приймає спортивні змагання, а на майданчику для воркауту можна підтримувати себе в хорошій формі. Крім того, ми створили понтон для проведення весільних церемоній. Також розпочалося будівництво ресторану з літньою терасою та виходом на пляж.  

В «Озерному гаю» заплановане будівництво дитячого садка, медичної клініки і оздоровчого центру, фітнес-центру з басейном, школи танців, сучасних дитячих і спортивних майданчиків. На перших поверхах будинків розмістяться заклади сфери послуг. Крім того, в «Озерному гаю» ви зможете прогулюватися пішохідним бульваром і милуватися цвітінням дерев у власному фруктовому саду, а також смакувати їхніми плодами. Насолодитися чистою артезіанською водою юрського періоду можна буде у власному бюветі.


Сучасні технології та якість будівництва

Під час проектування комплексу було використано інноваційні архітектурні рішення, новітні технології та інженерні розробки.

Покращені планування квартир

У будинках комплексу передбачене компактне планування, продумане до найменших дрібниць. Дворівневі квартири з мансардою стануть справжньою знахідкою для найвибагливіших покупців.


Екологічність території

Завдяки сусідству житлового комплексу з лісовим масивом і мальовничими озерами його мешканці завжди будуть дихати свіжим і чистим повітрям, якого так гостро бракує у місті.


Закрита територія

«Озерний гай» матиме закриту територію зі шлагбаумами на в'їзді, отже, ви знатимете сусідів в обличчя, а це додаткова гарантія безпеки проживання у житловому комплексі. 

Для зручності майбутніх мешканців планується обладнати виїзд із житлового комплексу на Одеську трасу.


Квартири «під ключ»

Ви можете придбати квартиру на вибір: без оздоблення або з повноцінним сучасним ремонтом. З матеріалами, якістю робіт і варіантами оздоблення можна ознайомитися в шоу-румах – демонстраційних квартирах, розміщених на другому поверсі відділу продажу комплексу.


Сучасна експлуатаційна компанія

Після введення будинків в експлуатацію обслуговувати їх буде власна експлуатаційна компанія.

Обираючи квартиру в ЖК «Озерний гай Гатне», ви інвестуєте у здорове та комфортне майбутнє!

Контакти

Телефон:

+38 (044) 391-03-39

Email: Не указан

Сайт: https://ozernyi-gatne.com.ua